Voor de Hp Pavilion Touchsmart 14 X360 Anti Glare MATTE Screen Protector Laptop Beschermende Film Gehard Glas

Nieuw product

1 Items

Op voorraad

€7.91

Delen

Meer informatie

1. Het aangemaakte glas film heeft een hoge transparantie en geen reflectie, die kan bijdragen tot de kleur van het display.

2. Het oppervlak is versterkt om te voorkomen dat de vingertoppen of harde voorwerpen te dragen op het scherm.

3. Nano-coating, die kunnen voorkomen vingerafdruk olie van overgebleven.Als het scherm is stoffig, maak het dan schoon met een reinigingsmiddel en veegt u deze af met een zachte doek zonder dat de helderheid van het scherm.

4. Anti-glare, het voorkomen van reflectie van licht, effectief in het verlichten van visuele vermoeidheid en ogen beschermen.

5. De aangemaakte de film automatisch wordt geadsorbeerd door statische elektriciteit te voorkomen de vorming van bubbels en gemakkelijk vast te houden aan de randen.Het kan herhaaldelijk worden toegepast zonder sporen na te laten en corrosie van de apparatuur.

6. Kluisje voor uw laptop model.

7. Staal film-gewicht: 120g.

1. China Post Gewone Kleine Pakket Plus, gratis verzending, kunnen alleen worden bijgehouden in China, maar geen detail bijhouden van de informatie in uw land. 2. Wanneer de datum van levering zal eindigen en u nog niet uw pakket ontvangen,neem dan contact met ons op en we verlengen de levertijd 10-25 dagen.Als u nog niet uw pakket ontvangen binnen 10 dagen, zullen wij de terugbetaling. 3. Als u wilt dat de aangetekende verzending, selecteer a.u.b. Ruudbijlsma.nl Standaard Verzending of China Post Air Mail.

1. Wij zijn niet verantwoordelijk voor vertragingen veroorzaakt door de douane, invoerrechten, belastingen of andere douane kosten. 2. Gelieve het bewijs van video binnen 5 dagen nadat u deze heeft ontvangen als er een kwaliteitsprobleem, de problemen opgelost zullen worden met terugbetaling of vervanging. 3. Gelieve ons te informeren binnen 2 werkdagen na het ontvangen van de verkeerde product.Wij bieden korting, vervanging of terugbetaling na bevestiging. 4. Wij bieden u gratis een onderhoud binnen 6 maanden. 5. Promotie producten bieden alleen vervanging en onderhoud; geld wordt niet geaccepteerd (met uitzondering van verkeerde producten ontvangen.)

1. Als u tevreden bent met onze producten en service, uw Positieve Feedback wordt erg gewaardeerd. 2. Als om welke reden u niet tevreden bent met uw aankoop, neem dan contact met ons op voor het verlaten van een negatieve of neutrale feedback, we zullen proberen ons best om u te helpen. 2. Wij werken met u tot u tevreden bent.Wij geloven dat vriendelijke mededeling kan de oplossing van alle problemen.

1. De meeste producten zijn onderworpen aan de betaling van de invoerrechten (e.g.in de verenigde staten) of andere heffingen en andere kosten inclusief omzetbelasting (BTW) en andere belastingen.Indien deze van toepassing zijn, zullen ze worden geheven en bepaald wanneer de zending is verwerkt door de toepassing van douane-agentschap in uw land.Controleer uw land importeren beleid om te begrijpen en het vaststellen van de toepasselijkheid van en de aansprakelijkheid voor een dergelijke rechten of belastingen voor de producten die u koopt. 2. Alle van toepassing zijnde douanerechten en belastingen, indien van toepassing, zijn niet opgenomen in de aankoopprijs van uw bestelling of transactie.Als zij van toepassing zijn en worden geheven, dan zijn zij uw (en niet van ons of de fabrikant of de leverancier van het) eigen verantwoordelijkheid, en moeten worden betaald door u rechtstreeks naar uw regering of het koeriersbedrijf, wanneer de producten worden geleverd. 3. Betaling van de hierboven bedoelde rechten, lasten en belastingen zijn niet onze (of het product van de fabrikant of leverancier) verantwoordelijkheid. 4. Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele verzend-of douane vertraging omdat dit buiten onze controle.

Tags: de hp pavilion 15, hp pavilion touchsmart, custodia hp stream 14, 15.6 laptop scherm, dekking hp toetsenbord, de hp pavilion x360 14 screen protector film, glas hp x360, compartiment x360, paviljoen x360, de hp pavilion x360.

Datasheet

Merknaam NoEnName_Null
Oorsprong CN(Oorsprong)

Recensies

Schrijf uw recensie

Voor de Hp Pavilion Touchsmart 14 X360 Anti Glare MATTE Screen Protector Laptop Beschermende Film Gehard Glas

Voor de Hp Pavilion Touchsmart 14 X360 Anti Glare MATTE Screen Protector Laptop Beschermende Film Gehard Glas

Gerelateerde producten: