De Daling Van De Scheepvaart Heks Stickers Sovjet-Unie Raam Sticker Vinyl Kunst Patroon Art Car Body Stickers Waterdicht

Nieuw product

1 Items

Op voorraad

€5.96

-40%

€10.10

Delen

Meer informatie

75068 Auto & Boot Stickers

Geachte klant!Welkom!

Wij zijn de professionele producent van Vinyl Snijden sticker sticker .

O nze stickers nemen de laatste Chinese sticker technologie om ervoor te zorgen dat de stickers zijn zuiver in kleur,

transparant en aantrekkelijk uiterlijk.

Onze stickers zijn zeer handig om te gebruiken en niet gemakkelijk worden beschadigd tijdens het transport.

Zijn We in staat aan te geven soorten van de mode ontwerp-en gepersonaliseerde producten in verschillende kleuren volgens het verzoek van onze klanten!

Producten Zijn Voorzien Van:

1. O ur Foto kunnen geen afspiegeling van de ware grootte.Het is een Digitaal voorbeeld om te laten zien doel.Om de sticker past u de ruimte 100% moet u meten van uw ruimte.

2. Onze stickers zijn die-cut -niet gedrukt , zodat ze bevatten geen achtergrond, De muur of het oppervlak waarop u het toepassen van de sticker zal de achtergrond.

3. We maken gebruik van hoogwaardige matte vinyl, niet giftig , milieu , geen kwaliteit verliezen, overwerk, zoals gedrukte stickers.

4. Stickers gemakkelijk kan worden verwijderd zonder beschadigingen aan de muur.Maar NIET hergebruikt als deze eenmaal is toegepast

5. Wij ondersteunen Daling van de Scheepvaart , Neem dan contact met ons op, wij kunnen u adviseren over de beste logistieke naar uw land.We bieden ook ondersteuning voor de verkoop in het groot.Wij zullen u voorzien van de beste producten en de beste service!

Gebruik verwijzen naar:

1. Zorg ervoor dat het oppervlak worden aangesloten op een glad oppervlak, en dat zijn er convexities, concaves, en rimpels.Niet plakken.

2. Selecteer de locatie van het plakken, het reinigen van het oppervlak van de zwevende stof en vet, om ervoor te zorgen dat de ondergrond droog en schoon is.

3. Eenvoudige planning op basis van de volgorde van de te plakken, u kunt natuurlijk ook Zelf Doen op basis van uw eigen creativiteit.

4. Verwijder voorzichtig de transparante folie van de achterkant van het product, Bij het plakken, plakt het midden en dan strijk het naar links en rechts,dan langzaam de scheur van de oppervlakte van de transparante film.Mooi .

Q: Kan ik de stickers worden verwijderd?

A: Ja, de stickers gemakkelijk kan worden verwijderd door het pellen ze langzaam weg.Indien toegepast op een voertuig die je kan hebben om warmte te helpen (föhn).

Q: Kunnen we de sticker een andere maat?

A: Neem contact met ons op met de afmetingen.Wij zullen een offerte of we kunnen voldoen aan uw eisen.

Q: Kunnen we het aanpassen van de kleur heb ik nodig?

A : Ja, Gelieve te vertellen ons.wij hebben vele kleuren, maar de wij niet alle kleuren in de geselecteerde positie.Wij kunnen alle kleuren die door andere verkopers kunnen bieden.

Q : Kunnen we aanpassen een aantal stickers die ik nodig?

A : Ja, Neem dan contact met ons op en vertel ons wat u nodig hebt , zullen Wij zorgen voor een offerte of we kunnen voldoen aan uw eisen.

Q : ik vind je stickers verschillend zijn van die van andere Verkopers.Wat is het verschil ?

A : Ja, onze stickers nemen de laatste Chinese sticker technologie om ervoor te zorgen dat de stickers zijn zuiver in kleur, transparant en aantrekkelijk uiterlijk.Onze stickers zijn zeer handig om te gebruiken en niet gemakkelijk worden beschadigd tijdens het transport.

Q : Kunnen wij uw goederen verkopen?

A : Ja ,Wij steunen de Daling van de Scheepvaart , Neem dan contact met ons op, wij kunnen u adviseren over de beste logistieke naar uw land.We bieden ook ondersteuning voor de verkoop in het groot.Wij zullen u voorzien van de beste producten en de beste service!

Het Verschepen Termijnen

1. Als u kiest voor het verschepen methode: Yanwen Economische Air Mail of China post gewone kleine pakket plus, het niet kan bijhouden van gegevens in het buitenland, maak je geen zorgen, het zal een succes van uw land en de packet loss rate is erg laag.In deze opdrachten, wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele geschillen die niet tracking-nummer.

2. Als u wilt bijhouden van de informatie van het project in real-time en je dringend nodig hebt het product, kunt u kiezen ePacket, China Post Air Mail, Ruudbijlsma.nl Standaard Premium schip Speciale Line-YW of andere touw zoals DHL, EMS, UPS etc.

3. Als ze omgaan met onze het verschepen tijd, aarzel dan niet open debat gemakkelijk, hun begrip wordt zeer gewaardeerd.

4. We moeten de liefde om hen te helpen bij het oplossen van elk probleem, neem contact met ons op voor het geven van ons negatieve feedback.

5. Wij bieden dropshipping en groothandel, aarzelen niet om ons te contacteren, we zouden graag een zakelijke relatie op lange termijn met hen.

6. Hun goedkeuring is onze beweging.Heel erg bedankt voor hun steun.

Terugbetaling & Retourneren & Verzenden

1. Als er problemen zijn met ons product,kunt u een verzoek retourneren of terugbetaling binnen 7 dagen na ontvangst van de items.Neem dan contact op met onze klantenservice alvorens terug te keren of het openen van het geschil tegen ons.

2. Alle items moeten worden teruggestuurd in hun originele voorwaarden,of we zullen weigeren om een terugbetaling.De koper is verantwoordelijk voor alle kosten die zijn opgetreden in het retourneren van het proces.

3 .Als u beschadigde of verkeerde goederen,pls stuur ons pakket en product foto naar ons meteen, dan zullen wij verzenden of terugbetaling .

Tags: doek heks, cccp, moko tuning stickers, auto sticker, bumper sticker, grote waarschuwing stickers, de tweede wereldoorlog sovjet-unie uniform, sticker sovjet-unie, tarot heks, 3d auto.

Datasheet

Model Waarschuwing Mark
Ontwerp Cartoon
Oorsprong CN(Oorsprong)
Model Naam car2764
Soort Sticker Andere
Categorie PVC
Verpakking Komt Verpakt
Sticker Plaatsing Bumper
Materiaal Type Vinyl Sticker
Type Sticker Voor Uw Auto/Auto Stickers

Recensies

Schrijf uw recensie

De Daling Van De Scheepvaart Heks Stickers Sovjet-Unie Raam Sticker Vinyl Kunst Patroon Art Car Body Stickers Waterdicht

De Daling Van De Scheepvaart Heks Stickers Sovjet-Unie Raam Sticker Vinyl Kunst Patroon Art Car Body Stickers Waterdicht

Gerelateerde producten: