Keyless Entry Systeem Afstandsbediening het Starten van de Motor Alarm van de Auto Met Autostart Druk Start Stop Knop PKE Centrale Vergrendeling Automatisering

Nieuw product

1 Items

Op voorraad

€28.94

-34%

€43.86

Delen

Meer informatie

Drukknop Externe Starter Stoppen van de Motor Een Auto Start Stop-Knop Met RFID-lock PKE Keyless Entry Starten van de Motor Alarm Systeem Dit product is geschikt voor:12V auto-aanpassing en gebruik, de circuit ontwerp keurt de Amerikaanse microchip, en dual-core onafhankelijke circuit (PKE anti-diefstal-chip en het opstarten chip zijn gescheiden) stabiele prestaties en een sterke anti-interferentie vermogen!De afstandsbediening PKE sensor chip gebruikt de Oostenrijkse chip AS3933 gebruikt in de originele auto, met een hoge en stabiele gevoeligheid van de sensor.Het is een ideale keuze voor het upgraden van het voertuig configuratie.

◆ Sluit de automatische inductie ontgrendelen

◆ De automatische inductie slot bij het verlaten van

◆ Afstandsbediening het starten van de motor

◆ Een toets voor het starten en stoppen

◆ Anti-diefstal alarm van de Motor slot

◆Remote start, pre-cooling en voorverwarming van de auto

GYA6 Kenmerken:

◆Keyless entry

Wanneer een persoon brengt de afstandsbediening dicht bij de auto voor 1-2 meter, zal de auto automatisch te ontgrendelen en ontgrendelen van de anti-diefstal en de één-toets start-functie kan worden gebruikt.

Als een persoon neemt de afstandsbediening 2 meter van de auto, de auto automatisch vergrendeld en zet de anti-diefstal en de one-key functie kan niet worden gebruikt, verhinderen het binnendringen van de dieven.

◆Afstandsbediening start/stop

Trek de handrem, drukt u op en houd de search knop gedurende 3 seconden ingedrukt om te beginnen met het voertuig op afstand inschakelen van de airconditioning-systeem in de voorverkoop, en koel in de zomer en warm in de winter.

Binnen 10 minuten lopen van afstand te starten, druk op en houd de knop zoeken om te schakelen van de auto.

◆Één-toets start/stop

Start: In de anti-diefstal staat, stap op de voet van het rempedaal en druk kort op de start-toets gedurende 1 seconde om te starten van het voertuig.

Zet de auto op de rem trappen, en dan korte druk op de knop voor 1 seconde om te beginnen het geval het uitschakelen van de auto.

◆ Centrale controle door lock automatisering

Portieren automatisch vergrendeld wanneer bewegen, en de motor is uitgeschakeld om te ontgrendelen.

Nadat het voertuig heeft gereden voor een periode van tijd, stap op de rem en laat het los, en zal de auto automatisch de deur op slot.

Als het voertuig is uitgeschakeld, wordt het slot van de deur automatisch geopend.

Pakket Inbegrepen:

1 x Host

2 x Afstandsbediening Handvat

1 x Start-Knop

2 x Sensing Antenne

3 x Line-groep

1 x Handleiding

De afstandsbediening kunt installeren en vervangen van het sleutelblad.De sleutel van het mes is niet inbegrepen in deze kit.

Suggestie: zorg ervoor dat de gebruiksaanwijzing te lezen, zie het bedradingschema voor de werking en de installatie van, en worden beheerd door de automotive professionals.Door de douane beperkingen op het pakket vervoer, dit pakket bevat geen batterijen.

Tags: auto centrale vergrendeling, keyless entry, auto auto alarm, auto deur lock, knop start, alarm secur, 240v alarm, start stop, alarm tomahawk, Jump Starter.

Datasheet

Certificering GEEN
Item 4 Het starten van de motor en beveiliging alarm systeem
Soort Accessoire Speciale Onderdelen Van De Anti-Diefstal Apparaat
Oorsprong CN(Oorsprong)
Item 2 remote engine start
Item 1 12V Auto PKE Universele
Functie Het Automatisch Ontgrendelen Bij Het Sluiten Van
Item 3 Automatische sensor ontgrendelen en vergrendelen
Type Anti-Diefstal Apparaat One-Way
Type Afstandsbediening Zonder LCD Afstandsbediening
Op Afstand Bediend Ja
Item 5 Keyless entry auto centrale controle vergrendeling
Merknaam STCSMARTECH

Recensies

Schrijf uw recensie

Keyless Entry Systeem Afstandsbediening het Starten van de Motor Alarm van de Auto Met Autostart Druk Start Stop Knop PKE Centrale Vergrendeling Automatisering

Keyless Entry Systeem Afstandsbediening het Starten van de Motor Alarm van de Auto Met Autostart Druk Start Stop Knop PKE Centrale Vergrendeling Automatisering

Gerelateerde producten: