AiSpark Zwaartekracht: inworp Type Vloeistof Niveau Zender

Nieuw product

1 Items

Op voorraad

€38.47

Delen

Meer informatie

INLEIDING

Dit inworp type vloeistof niveau van de zender neemt high-performance drukgevoelige chip, met geavanceerde circuit verwerking en temperatuur compensatie technologie.Het niveau van de zender ontvangt verschillende drukken op verschillende diepten van de vloeistof, die kunnen worden omgezet in de overeenkomstige actuele signalen en via de uitgang van de sensor.Op deze manier, de diepte van de vloeistof kan worden gemeten.

De shell van de zender is gemaakt van roestvrij staal, anti-corrosie en gemakkelijk schoon te maken.Het kan direct geplaatst worden in de vloeistof, zoals water, olie of zelfs puree met grote viscositeit.Dit product kan zorgen voor een constante prestaties in alle soorten meting voorwaarden zoals een rivier, waterbekken, stad, water, grondwater in stedelijke en wastafel.

We verkochten dit product samen met onze Zwaartekracht: Analoge Stroom naar Spanning Omzetter.De converter kan converteren stroom in spanning signaal dat kan worden gelezen door je Arduino controllers of andere controllers.De inworp type vloeistof niveau van de zender kan worden gebruikt in waterwerken, raffinaderij, riolering werken, bouw, lichte industrie, de mechanische en zo verder.

Opmerkingen:

1. Sluit de voeding aan op de manier zoals de verbinding instructie.

2. Het product is een precisie-apparaat, dus het is niet toegestaan te demonteren en een crash van het apparaat of laten vallen van de hoogte, wat meer is, hoeft het diafragma met scherpe voorwerpen in het geval van het veroorzaken van schade apparaat.

3. De macht van de zender dan kunt u gebruik maken van het.Maar het kan zorgen voor een meer constante output na het voorverwarmen voor 30 minuten.Schakel de stroom uit en stop met het gebruik als een afwijking is gevonden tijdens het gebruik.

4. Het vloeistofniveau moet worden verticaal naar beneden.Gelieve te voorkomen dat er water in de terminal, en de verbinding is vereist voor het waterdicht is.

5. Plaats de vloeistof niveau sensor in water, proberen op te lossen en weg te houden van de inlaat.

Aansluitschema

Afmetingen Schema

SPECIFICATIE

Kabel Lengte: 5m Meetbereik: 0-5m Nauwkeurigheid: 0.5% Uitgangssignaal: 4-20 ma voedingsspanning: 12-36V Operating Temperatuur: -20℃-70℃ maximale Capaciteit: 300% Levensduur: 1*10^8 Druk Verkeer (25℃) Materiaal: 316L roestvrij staal Beschermingsklasse: IP68 DOCUMENTEN verzendlijst Gooien-in Type Vloeistof Niveau Zender x1 Zwaartekracht: Analoge Stroom naar Spanning Omzetter(4~20mA Toepassing) (SEN0262) x1

Tags: elektrische flexibel, microbit, laser muur, dfrobot sensor, het niveau van de laser muur, 4 raspberry pi model b, rasberri pi 4, antenne vhf, aluminium mal, vertex vhf.

Datasheet

Demo Board Type Raspberry pi 2 b
Oorsprong CN(Oorsprong)
Merknaam DFRobot

Recensies

Schrijf uw recensie

AiSpark Zwaartekracht: inworp Type Vloeistof Niveau Zender

AiSpark Zwaartekracht: inworp Type Vloeistof Niveau Zender

Gerelateerde producten: