LCD-5IN1 display 100A Spanning huidige actieve energie meter blauw backlight paneel voltmeter ampèremeter kwh 80-260V, 50/60 hz

Nieuw product

1 Items

Op voorraad

€9.29

Delen

Meer informatie

Product Type: PZEM-006(V3.0)

A. Functie

1. Elektrische parameter van de meetfunctie (spanning, stroom, actieve kracht, energie).

2. Running time functie (records de belasting cumulatieve bedrijfstijd).

3. De reset-functie van de energie en de tijd waarop de toetsen.

4. Backlight functie.

5. Opslaan van gegevens bij power-down (het opslaan van de verzamelde energie ,de speeltijd ,de weergave van items, de staat van de achtergrondverlichting aan of uit).

6. Groot LCD-scherm (display voor spanning, stroom, energie, actief vermogen, worden de cumulatieve bedrijfstijd)

B. Uiterlijk en de Belangrijkste functie omschrijving

De beschrijving van toetsen/LCD-functie

1. In de normale display staat, druk kort op de knop omgedraaid in een cirkel weergave van tijd, kracht, energie, stroom, spanning.

2. Druk kort op de OMHOOG-toets verlaat u de reset-toestand, wanneer de energie en tijd in de reset-toestand.

DOWN 1. In de normale display staat, druk kort op de OMLAAG-toets zal opeenvolgende circulair display voor spanning, stroom, energie, kracht, tijd.

2.Druk kort op de OMLAAG-toets verlaat u de reset-toestand, wanneer de energie en tijd in de reset-toestand.

SET 1. In de energie of tijd het display staat, druk lang op de 3 seconden treedt in de energie of de tijd opnieuw instellen staat.

OK 1. In de normale display staat, druk dan kort op de OK-toets in-of uitschakelen van de achtergrondverlichting .

2. In de energie of de tijd opnieuw instellen staat, drukt u op de OK-toets opnieuw in de energie of tijd en stoppen met de reset-toestand.E.Functie-instelling Reset cumulatieve tijd, de energie-instelling 1. In de normale display staat, druk kort op de OMHOOG-of OMLAAG-toets om over te schakelen naar de cumulatieve tijd of energie van het menu weergave. 2. Druk lang op de SET-toets 3 seconden ingedrukt, totdat de knipperende scherm verschijnt en laat vervolgens de toets 3. Druk op toets OK, de cumulatieve tijd of energie gegevens zullen worden gewist, en het LCD-scherm keert terug naar de cumulatieve tijd of energie-items weergeven, als u niet wilt wissen, druk op UP of DOWN toets om de reset-toestand en terug te keren naar de weergave van het menu.E.Voorzorgsmaatregelen 1. Deze module is geschikt voor gebruik binnen, gebruik buiten. 2. Toegepaste belasting mag niet hoger zijn dan het nominale vermogen. 3. bedrading bestelling kan niet verkeerd zijn. 4. Het kan niet worden gebruikt voor de omvormer.F.Specificatie Van De Parameters

1. Het werk voltage: 80 ~ 270VAC

2. Test spanning: 80 ~ 270VAC

3. Nominale stroom: 100 A/22000W

4. Frequentie: 45-65 hz

5. De nauwkeurigheid van de meting: 1.0 rang

Opmerking:

Er zijn drie vormen van macht: actief vermogen ( P vertegenwoordigt / eenheid W ), reactief vermogen ( Q vertegenwoordigt / unit Var ), het schijnbare vermogen ( S vertegenwoordigt / eenheid VA ).

En de kracht van ons product is de werkzame kracht.

Het actieve vermogen wordt berekend als: P = U * I * cosφ, cosφ vertegenwoordigt de factor van de macht, zuiver resistieve belastingen (zoals gloeilampen, verwarming, enz.) de power factor is in het algemeen in de buurt van 1, voor inductieve belasting en capacitieve belasting, de power factor is tussen 0-1; dus als je test de zuiver ohmse belasting, het vermogen(P) is inhoudelijk gelijk aan of dicht bij U * I;, maar wanneer je de test inductieve of capacitieve lasten (zoals koelkasten, wasmachines, televisies, computers, etc.), P

Verbinding

Het verschepen:

Wij verzenden Wereldwijd, behalve APO/FPO .

Items worden geleverd vanuit China via Luchtpost, bereiken de meeste van de landen binnen 10 tot 20 werkdagen.

De levertijd is afhankelijk van bestemming en andere factoren, kan duurt een tot 20 werkdagen

Opgemerkt: Fedex Misschien betaling administratiekosten in uw land, wij zijn niet verantwoordelijk voor deze kosten.

Betaling:

Betaalmethode op Ruudbijlsma.nl Check hier

Garantie:

12 maanden Garantie.Kopen met vertrouwen!

Als u niet tevreden bent wanneer ontvangt u uw zending, stuurt u het dan terug binnen de 14 dagen voor vervanging of geld terug.Neem contact op met mij voordat je terug.

Als het item defect in 3 maanden, sturen Wij u een vervangend zonder extra oplader of aanbieding van terugbetaling na ontvangst van het defecte item.

Als het item defect is na 3 maanden kunt u nog steeds terug te sturen naar ons.We sturen je een nieuw na ontvangst van het defecte item.Maar u betaalt de verzendkosten

Overig Beleid:

Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele douanerechten of import belasting.

We laten de POSITIEVE FEEDBACK na het ontvangen van de betaling.Neem dan contact met ons op als u niet tevreden bent met het artikel na het ontvangen.

Alle e-mails worden beantwoord binnen 1 werkdag.Als u niet ons antwoord ontvangt, probeer het opnieuw verzonden uw e-mail en wij beantwoorden u zo spoedig mogelijk.

Serieuze Koper Alleen!Plaats een bod alleen als u akkoord gaat met alle voorwaarden

Tags: instrumentenpaneel, 220 voltmeter, dc meter, over voltage bescherming, protector voltag, combo meter, ac instrumentenpaneel, ei meter, circuit breaker, fles meter.

Datasheet

Merknaam TOMZN
Type Beeldscherm Alleen Digitaal
Meetbereik 0-100A
Nauwkeurigheid Klasse 1.0 rang
DIY Levert ELEKTRISCHE
Werkende Temperatuur Normaal
Model Aantal 006
Afmetingen 79*44*10.28 mm
Voeding AC
Stroom meten 0-100A

Recensies

Schrijf uw recensie

LCD-5IN1 display 100A Spanning huidige actieve energie meter blauw backlight paneel voltmeter ampèremeter kwh 80-260V, 50/60 hz

LCD-5IN1 display 100A Spanning huidige actieve energie meter blauw backlight paneel voltmeter ampèremeter kwh 80-260V, 50/60 hz

Gerelateerde producten: