Anti Candid Camera Detector Audio Bug GPS RF Wifi Signaal Detectie Finder RF Signaal Blocker

Nieuw product

1 Items

Op voorraad

€12.53

-45%

€22.79

Delen

Meer informatie

Product beschrijving

K88 Multi-functie Anti Candid Camera Detector LED-display hunter op het signaal van de GPS-Bug mini-Signaal lens Detecteert Draadloze gadgets

De inleiding van het Product:

De nieuwe generatie Detectoren is naar buiten Komen, het bouwen met Militaire Kwaliteit, de naam K88. En een Code-Tabel LED-display worden toegevoegd.

Het kan de Intensiteit van het signaal bron nauwkeuriger, Het is een Nieuwe Intelligente

Chapterand Keer dat de Intelligente Detectie Mode Upgrade.Het is Efficiënt en gemakkelijk te gebruiken methode, alles laten die een inbreuk pleegt op uw privacy, geen plaats om te verbergen.Deze Apparatuur het gebruik van AMERIKAANSE militaire technologie, het is een exclusief onderzoek en ontwikkeling, gericht security categorie instrument, vooral de functie voor de markt van diverse spionnen, de drijvers van de auto, mobiele telefoon undercover software, draadloze pinhole camera 's, surveillance camera' s, casino fraude apparatuur enzovoort.Op hetzelfde moment, de detector detecteert de grootte van een elektrische bron van de straling, die u en uw gezin beschermen tegen elektromagnetische straling.Dit product is het eerste gebruik van de Digitale Aanvaarding Model, verschillend van de andere producten op de markt, Het is niet alleen een verbreding van de frequentie van de verkenning, en het kan ook goed voorkomen dat de storing van rommelige signalen overal in het leven.

Functie-Indicator

Handheld apparaten, weergegeven als de afbeelding

① Aan de linkerkant is de Antenne-Interface, installeer de antenne bij het gebruik van de apparatuur

De ②on midden is een Magnetische Probe Interface, vooral gebruikt voor magnetische aantrekkingskracht producten met sterke geheimhouding, zoals de Plaatser, Eavesdropper, enz.

De ③ op recht is Macht en Draadloze Detectie Switch ( Draaien naar rechts, kan worden aangepast gevoeligheid)

④ Is Venster / Azimut dia, dit venster gebruik maken van de speciale filter lens, en de functie van dit filter lens is het scannen van verborgen bekabelde of draadloze camera met LED infrarood laser technologie.

De ⑤ is Trilling en Ring modus schakelen toets.

De ⑥is Hoge-intensiteit magnetische detectie switch, wanneer de LED toonde de standby-modus, wordt het rode licht op de grond van de verlichting.

De ⑦is Camera Detectie-Switch, met drie versnellingen verstelbaar.

De ⑧ is de Intelligente Detectie Mode-Toets.

De ⑨is LED-scherm ( Code meter signaalsterkte-indicator en elektriciteit display)

De ⑩ is batterij-indicator (wanneer het volledig is opgeladen, zal het lampje uit)

Dankzij de intelligente Detectie Modus: Schakel de stroom in en druk op de Intelligente Detectie-Toets , de machine invoeren om het Intelligent Zoeken op Status.De machine zal automatisch herkent en classificeert en registreert in elke minuut.Het signaal intensiteit boven de 8 niveau is gevaarlijk signaal.Als dezelfde bron zendt meer vijf keer signaal, zal de machine alarm. ( de LED pointer op Niveau 1 en Het bruisende alarm zal blijven wijzen op de gevaarlijke signaal in de buurt. Deze functie verhindert effectief intermitterende slapende afluisteren, camera nemen, GPS, enz.

Detectie Camera

Detectie van de bedrade of draadloze verborgen camera, schakel de stroom in, en druk op Camera Detectie Schakel je de scan functie is het de beurt aan nu, de laser lamp, flicker, de frequentie stop in 4 versnelling, en nu kan scannen in een vast bereik door de speciale filter.Als verdachte rode reflecterende plek is gevonden, wordt de positie van de camera kan worden bepaald door het aanpassen van de frequentie van de laser van langzaam tot snel. (4-bak flikkeren frequentie is de snelste, en het scannen van frequentie kan

worden ingesteld op basis van individuele behoeften)

K18

Anti Candid Camera Detector Bug mini gadgets Aftappen bug Jamming machine verkeerspolitie camera-jammer-jammer-signaal blocker

Deze Anti Camera Detector met Behulp van geavanceerde chips militaire kwaliteit heeft krachtige laser technologie, draadloze signaal en magnetisch veld signal processing-technologie.Met automatische detectie functie, u kunt een breed scala van detectie in een paar minuten, het elimineren van alle verdachte risico ' s, kan Het effectief voorkomen van afluisteren, video-opnamen, fraude en de bescherming van de persoonlijke levenssfeer de gegevens en informatie vertrouwelijk

Eenvoudig te gebruiken

Het ontwerp van het product is lichtgewicht, De speciale filter kan worden gebruikt voor het scannen van de onzichtbare bekabelde of draadloze camera die verborgen is.Door het aanpassen van De Potentiometer kan het verhogen/verlagen van de gevoeligheid en uitbreiding/vermindering van het detectiebereik.Camera detector kan het snel identificeren van de bron signaal golven met een goed uitgeruste sterk signaal indicator licht.

CC308

Anti-Detector Mini Gadgets Finder Camera Bug GSM Jamming GPS-Signaal lens RF-Tracker Mini Camera Detecteert Draadloze Aftappen

▶ Deze Camera Detector is een lichtgewicht, batterij aangedreven en in zakformaat om u te helpen te voelen veel veiliger met reizen of alle privacy issues te gebruiken als een security check.De bug detector kunt u snel herkennen en vinden van een verborgen camera Lens en een RF audio bugs en GPS-tracking-apparaat.Deze anti-spy camera detector zal verschijnen als een flikkerend heldere vlek van licht om terug te kijken op je meteen de richting waar de verborgen camera is gevonden.

▶ Het detecteren van verborgen bekabelde of draadloze verborgen camera ' s,radiogolven, mobiele telefoon,GPS locator of het magnetische veld rond de woon-en werkmilieus, of er sprake is van sterke elektromagnetische straling lekken om kwaad te doen om onze gezondheid van de huishoudelijke apparaten, zoals koelkasten, computers of verdachte draadloze signalen.

Tags: camera finder, gps-detector k18, jammer gps blocker, radio signaal jammers, blokker signaal, bug, metaal detector, router 2.4 g 5g usb 3.0, camera video, jammer signaal blocker wiretap.

Datasheet

Merknaam PEGATAH
Oorsprong CN(Oorsprong)
Functie 2 bug mini
De Detectie Van Het Dynamisch Bereik >73db
Voorzien van 4 jammer signaal blocker
Certificering ROHS
Functie 1 Anti Candid Camera Detector
Voeding Build-in 1200mA Li-batterij, tijd voor volledig opladen 3hours.
Frequentie Bereik 1MHz-8000MHz
Functie 3 Spy Camera
Materiaal ABS
Voorzien van 5 LED-Display
Model Aantal K88

Recensies

Schrijf uw recensie

Anti Candid Camera Detector Audio Bug GPS RF Wifi Signaal Detectie Finder RF Signaal Blocker

Anti Candid Camera Detector Audio Bug GPS RF Wifi Signaal Detectie Finder RF Signaal Blocker

Gerelateerde producten: