Nieuw Aanbieding
100pcs/veel LM4863S LM4863 LM4863N SOP SOP-16 Twee-weg audio versterker IC Bekijk groter

100pcs/veel LM4863S LM4863 LM4863N SOP SOP-16 Twee-weg audio versterker IC

Nieuw product

1 Items

Op voorraad

€7.32

Delen

Meer informatie

Indien nodig meer onderdelen Pls klik en verzend de bestelling.Als u meer hoeveelheid,Pls contact met ons op.Als u let op de prijs,Als bepaalde onderdelen niet kunt vinden in mijn winkel,Pls contact met ons op,we hebben nog veel onderdelen niet gepubliceerd.

Wij sturen de nieuwste versie van het product, de u pgraded functie.Het kan heeft een andere vorm of kleur.Indien u niet akkoord kan gaan, pls niet kopen.

Gelieve geen openlijke discussie en laat een slechte feedback, als je een vraag hebt, voel je vrij om contact met ons op,wij geven u een bevredigend antwoord.Hoop dat u begrijpt ons, dank u bij voorbaat.

Wanneer u een bestelling plaatst, kiest u alstublieft een verzendmethode en betaling van de bestelling inclusief de verzendkosten.Wij sturen de artikelen binnen 5 werkdagen nadat uw betaling is voltooid.

Wij doen niet uarantee levertijd op alle internationale zendingen als gevolg van de verschillen in douane clearing keer in de afzonderlijke landen, die mogelijk invloed hebben op hoe snel uw product wordt geïnspecteerd.Houd er rekening mee dat de kopers zijn verantwoordelijk voor alle extra douane kosten, makelaarslonen, rechten en belastingen bij invoer in uw land.Deze extra kosten kunnen worden verzameld op het moment van levering.Wij vergoeden niet de verzendkosten voor zendingen geweigerd.

De verzendkosten zijn niet inbegrepen belastingen bij invoer, en de kopers zijn verantwoordelijk voor de douane.

Alle bestelling verzonden in 1 tot 5 buiness na betaling te verifiëren .Pls wait van de patiënt.

China Post is niet snel , Meestal moet 15-60days arriived.Als dringend .Pls kiezen voor DHL/ Fedex/EMS.Kunnen We schrijven met een lage waarde voor cutomer in geval van nood!

China Post Gewone Kleine Pakket Plus slechts kan volgen tot het binnenland van ons land,maar het heeft geen invloed op uw ontvangst.

Als u wilt dat uw producten en niet wilt dat uw tijd te verspillen, pls kiezen China Post-Aangetekende Post van de Lucht.Als u kiest voor de Post van China Gewone Kleine Pakket Plus en het pakket verloren is gegaan.We zullen bewijzen dat je sturen wij het pakket en we kunnen alleen maar hervond 50%.Dit is je ook kiest, Wij hebben alle risico ' s te nemen.Indien u niet akkoord kan gaan, pls niet kopen.

China Post Gewone Kleine Pakket Plus en China Post Aangetekende luchtpost allemaal kan bijhouden

Wij betalen u als u retourneren binnen 15 dagen na ontvangst van de artikelen om welke reden dan ook.Echter, de koper moet ervoor zorgen dat de items teruggestuurd worden in hun oorspronkelijke voorwaarden.Indien de zaken zijn beschadigd of kunnen verloren gaan wanneer zij worden teruggezonden, zal de koper aansprakelijk zijn voor dergelijke schade of het verlies, en wij geven de koper een volledige terugbetaling.De koper moet proberen om een schadeclaim in bij het logistieke bedrijf om te herstellen van de kosten van de schade of het verlies.

De koper verantwoordelijk voor de verzendkosten voor het retourneren van de items.

Uw tevredenheid en positieve feedback is voor ons zeer belangrijk.Laat positieve feedback en 5 sterren als je tevreden zijn met onze producten en diensten.

Als u problemen heeft met onze producten of diensten, aarzel dan niet om contact met ons op voordat u vertrekt negatieve feedback.We zullen ons best doen om problemen op te lossen en bieden u de beste klantenservice te bieden.

Tags: lm324, 5 w versterker, mc34063 power board, chip lm4863, lm4863, lm4863d versterker audio, 2x3w, lm4863 versterker 3w, amplifi audio, ic.

Datasheet

Model Aantal LM4863S
voorwaarde Nieuw
Toepassing internationale standaard
Werkende Temperatuur internationale standaard
Type Spanningsregelaar
Power Dissipation internationale standaard
Voedingsspanning internationale standaard
Merknaam FSXSEMI
Pakket SMD

Recensies

Schrijf uw recensie

100pcs/veel LM4863S LM4863 LM4863N SOP SOP-16 Twee-weg audio versterker IC

100pcs/veel LM4863S LM4863 LM4863N SOP SOP-16 Twee-weg audio versterker IC

Gerelateerde producten: