2020 Waterdichte Promotie Nieuwe Komst van de Elektrische Fiets Conversie Kit Systeem Voor 48v500w/750W Hub Motor

Nieuw product

1 Items

Op voorraad

€98.90

-7%

€106.35

Delen

Meer informatie

Met deze ebike-systeem en een hub motor,kun je de fiets makkelijk.Paklijst:

1.48V22A 9 mosfets blok-wave controller

2.EB-BUS 1T4 waterdichte kabel (80cm)

3.LCD-scherm

( U kunt kiezen K-LCD3-of K-LCD8H kleur display )

4.Links&rechts Duim gas

5.V8 PAS

6.Afgesneden van de macht Brakelevers

( Als u liever de kabel van de rem-of rem-sensor, kunt u ons een bericht. )

Over Ons:

Wij geloven, dat fietsen is voor iedereen, niet alleen de pasvorm en de jong.Of rijden op een mountainbike door een bos,het beklimmen van de heuvels op een cross fiets, schreeuwend de heuvels op een racefiets of het trekken van de kinderen rond op een tag mee, op een paar dingen kloppen van het plezier en de opwinding van het fietsen.Het is de moeite waard te vermelden dat met de bijdrage van elektriciteit,nu is er geen reden voor u zijn om te missen.Dat is wat we toegewijd en waarom we zijn begonnen met onze online shop die zich richten op elektrische fiets-serie ,zoals de elektrische fiets conversie kits, de bergen en de stad elektrische fietsen, vette band elektrische fietsen en de relatieve onderdelen voor elektrische fietsen.Alle producten die wij produceren een weerspiegeling van onze belangen en professionaliteit.Ongeacht of u op zoek bent naar e-cycli voor communiting,touring of willekeurig zijn,kunnen we u helpen de beste keuze!

Nuttige Tips: • Garantie van Één jaar garantie.Binnen de 15 dagen(basis op de levering van gegevens):Wij zullen de retour verzendkosten de verzendkosten. 15 dagen tot één jaar:Wij betalen de verzendkosten. • Verpakking&Verzending 5 Laag de Dubbele Muur van de Doos,en DHL,FEDEX,TNT,EMS voor de scheepvaart keuze. • De terugkeer van het Beleid zullen wij u terugbetalen als u retourneren binnen 15 dagen na ontvangst van de artikelen en het is alleen de reden van het product zelf als defect,schade,iets dat de verkoper de schuld,niet de koper van de persoonlijke voorkeur of het niet-gebruik.

Tags: fiets e kit, 24v 400w motor, fiets brushless motor, Fiets conversie kit, versnelling tsdz2, electr fiets wiel, bike motor, 500w elektrische motor, 5000 w elektrische motor, bike kit electr.

Datasheet

PAS V8
Weergeven K-LCD3/K-LCD8H (kleur)
Type Aansluiting Higo Waterdichte verbindingen
Type Andere
rem sensor optioneel
Merknaam OLOEY
Gas duim gas
Controlle 48V22A 9 mosfets

Recensies

Schrijf uw recensie

2020 Waterdichte Promotie Nieuwe Komst van de Elektrische Fiets Conversie Kit Systeem Voor 48v500w/750W Hub Motor

2020 Waterdichte Promotie Nieuwe Komst van de Elektrische Fiets Conversie Kit Systeem Voor 48v500w/750W Hub Motor

Gerelateerde producten: