Nieuw Aanbieding
Verticale As Wind Turbine Model Drie-fase Permanente Magneet Generator Windmolen Speelgoed Nacht Licht het Maken van DOE-Display Bekijk groter

Verticale As Wind Turbine Model Drie-fase Permanente Magneet Generator Windmolen Speelgoed Nacht Licht het Maken van DOE-Display

Nieuw product

1 Items

Op voorraad

€34.62

Delen

Meer informatie

toep=ckeditor

Alleen DC zijn 6pcs gelijkrichter diodes .AC is niet nodig gelijkrichtdiodes

De parameters van het Product:

Naam van het Product: Verticale windturbine-model

Product hoogte: 420mm

Lemmet lengte: 250mm

Basis diameter: 90mm

Rotatie diameter: 220mm

Nominaal vermogen: 20W

Spanning: 1-20 v

Product gewicht: ongeveer 690g

Het neemt drie-fase permanent magneet synchrone generator, geen koolborstel, en stuurt drie-fase WISSELSTROOM.De bodem uitgaande lijn is drie-draads, en de LED ' s kunnen worden verlicht door zachtjes op de wind blade.Als het moet worden omgezet in gelijkstroom, kan je 6 gelijkrichter diodes en een filter condensator als een geschenk.De onderste legering van het aluminium beugel met schroef gaatjes is geschikt voor montage en bevestiging.Het lemmet breedte neemt hardware stempelen om te zorgen voor de sterkte.

Het blad neemt PVC populaire ontwerp, hoge conversie-efficiëntie, weerstand tegen corrosie, uv-bestendigheid, generator as met vaste flens, om nauwkeurigheid te garanderen en het niveau, de rest van de onderdelen met behulp van 3D-printing productie.Echt de wind van start.Het kan worden gebruikt voor het interieur, wetenschappelijk experiment en model maken.De hoogte van de gehele machine is 420 mm, de afstand van de rand van de ventilator aan de as is 105mm, de draaiende diameter 220 mm, en de lengte van het lemmet is 250mm.

Omdat het te groot is, is het niet handig om in te pakken, de messen zijn uitgepakt en verzonden, na ontvangst van de goederen, kunt u rechtstreeks draai de schroeven.

De hierboven zijn van alle accessoires en onderdelen van de verticale wind power model Er zijn 6 soorten onderdelen en accessoires voor dit product. 1. Delen.Schroeven en moeren, diodes etc. 2. Base. 3. Paddle asblokkering, de twee bovenste en de onderste stukken, voorzien van flenzen. 4. Het lemmet. 5. Generator hoofdgedeelte en de as.

6. Blade (PVC-materiaal).

Allereerst gaan we eerst de "blade houder" in de "pulp klem", zoals weergegeven in de Figuren 3 en 4 hierboven; De schroeven zijn de drie langer in de onderdelen bag en de bijbehorende noten.Het uiteinde van het "lemmet" gezichten van de flens, dus niet te installeren op zijn kop!Foto 's 3 en 4 worden de geïnstalleerde foto' s!De tweede stap is het installeren van de messen.De positie waar de lijn getrokken in het schroefgat in Figuur 3 is naar boven.Alle 3 de stukken zijn lijnen getrokken.Doe niet alsof het!Afbeelding is van een schroef en moer; Elke ventilator is uitgerust met twee schroeven.De moer is geïnstalleerd op de achterkant van het mes!Eenmaal geïnstalleerd, het is de vorm van Figuur 4! Nu is de laatste stap, de eerste draai de voet en de onderkant van de generator as.

Installeer vervolgens de geïnstalleerde mes lichaam op de bovenste schacht van de generator.

Opmerking er zijn twee kleine Kimi bouten op de flens van Figuur 4, die moet worden aangescherpt of worden ze het stationair draaien!

toep=ckeditor toep=ckeditor

Tags: 6000w wind generator, gratis energie-magneet generator, wind turbine 200 w, w molen, clown helm, 150kva generator, lego turbine, persoonlijke windmolen, kip geel, miniatuur wind generator speelgoed.

Datasheet

Type Andere
Oorsprong CN(Oorsprong)

Recensies

Schrijf uw recensie

Verticale As Wind Turbine Model Drie-fase Permanente Magneet Generator Windmolen Speelgoed Nacht Licht het Maken van DOE-Display

Verticale As Wind Turbine Model Drie-fase Permanente Magneet Generator Windmolen Speelgoed Nacht Licht het Maken van DOE-Display

Gerelateerde producten: