1400W MPPT Solar laadregelaar 12V 24V Hybride Wind Solar Booster Regulator van de Batterij Drijver van de Controller Met Gratis Load Dump

Nieuw product

1 Items

Op voorraad

€65.29

-27%

€90.68

Delen

Meer informatie

1.De Wind turbine opladen deel en Zonne-energie opladen deel onafhankelijk zijn van elkaar, kan het maken van windturbines controller of zonne-controller met behulp van onafhankelijke (Zoals een Wind-turbine-controller niet gebruiken licht de controle-functie).

Wind turbine opladen aangenomen booster MPPT-technologie, waardoor het onder lage windsnelheid, de Wind turbine elektriciteit kan nog steeds worden gebruikt;

In de hoge windkracht of de windturbine vermogen buiten het bereik van de batterij en plaats de absorptie, de controller onmiddellijk gestart met de traploze lossen functie,bescherming van het systeem van de apparatuur.

Zonne-energie opladen met behulp van in serie MOS buis PWM-technologie, die zorgt ervoor dat de controller energieverbruik is klein, het systeem stabieler te maken.

2.Kwijting deel werken-modus kan worden ingesteld, licht de controle-modus time control functie, etc, kan De gebruiker worden ingesteld volgens de eisen van zijn eigen combinatie.

3.Manmachine interface van de controller maakt GEBRUIK van een LCD-scherm en de vier key operation mode, de gebruiker eenvoudig en makkelijk te gebruiken, populaire en gemakkelijk te begrijpen, handig en snel.

4. De controllers met een perfecte bescherming van de functie, inclusief: bliksem counter-aanval, zonne-lader, over-voltage automatisch remmen, accu omgekeerde sluit en open de bescherming, enz.

Model

500W

450W

750W

900W

1100W

1200W

1400W

Nominale spanning

12V/24V Automatic identification system voltage

PV-ingangsvermogen

200W

150W

250W

300W

500W

600W

600W

Wind turbine power

300W

300W

500W

600W

600W

600W

800W

opladen

opladen

41.7 Een

37.5 Een

31.25 Een

37.5 Een

45.8 Een

50A

58.3 A/116.6 EEN

Zelfs last-bescherming

14.4Vplusmn1%(12V)

28.8Vplusmn1%(24V)

floating Charge

13.8Vplusmn1%(12V)

27.6Vplusmn1%(24V)

Zelfs kosteloos herstellen

13.2Vplusmn1%(12V)

26.4Vplusmn1%(24V)

Temperatuur Compensatie

-24mV/ Graad

-48mV/ Graad

Over Lossing

Shut off (DC)

10.8Vplusmn1%(12V)

21.8Vplusmn1%(24V)

Cv (DC)

12.3Vplusmn1%(12V)

24.6Vplusmn1%(24V)

Over Spanning

Shut off (DC)

16Vplusmn1%(12V)

32Vplusmn1%(24V)

Cv (DC)

15Vplusmn1%(12V)

30Vplusmn1%(24V)

Nullast Stroom

acircAcirc‰curren0.1A

Spanningsval (DC)

acircAcirc‰curren0.5V

Control mode

Wind turbine MPPT-charge-functie, PWM uninstall functie, PWM-over-de huidige beperking

Boost kosten

Flexibele onafhankelijke step-up circuit (optioneel)

Weergeven

LCD

Het tonen van parameters

de spanning,de laadstroom,de batterij volumetrische

Beschermd type

Bliksembeveiliging, zonnecellen, anti-anti-laad bescherming, batterij open-circuit bescherming, batterij terugname bescherming, snelheid en over-voltage zachte automatische rem bescherming, bescherming tegen overbelasting.

Warmte-uitstraling manier

radiator

Het Werk Temperatuur

-25 ~+55

Hoogte

acircAcirc‰curren5500m(2000m boven de noodzaak om de macht te gebruiken)

Omgeving vochtigheid

0~90%,Niet-condenserend

Garantie

één jaar

Gewicht

1. Netto Gewicht: 1,20 KG 2. Bruto Gewicht: 2.7 KG/PC(controller+dump load)

Grootte(L*W*H)

1. 162times140times64(MM) 2. Grootte van de verpakking: 26X22X20CM

In onze wind-zonnestelsel, zonnepanelen macht ten opzichte van de Wind turbine power is een zeer stabiele voeding, dus we hadden een wind solar hybrid regelaar voornamelijk voor de Wind turbine ontwerp van de booster MPPT opladen technologie en stap-voor minder lossen functie, en in het licht van de zonnepanelen nog steeds de eenvoudige en efficiënte PWM opladen technologie.

Booster MPPT voornamelijk voor de meeste van de tijd in vele delen van de windenergie is niet voldoende om een generator aan de conditie van de batterij is opgeladen, specifieke werkingsprincipe is: de windturbine onder de voorwaarde van de wind snelheid bereiken van de nominale windsnelheid, de resulterende spanning en stroom zijn niet bereiken van het nominaal vermogen, wij door middel van realtime overname Wind turbine door middel van booster circuit van spanning en stroom van de boost-spanning om de spanning van de batterij aan de systeem vereisten het gebruik van de software MPPT-algoritme voor het maken van de windturbine stroom gebruikt zo veel mogelijk.

Traploze lossen functie voornamelijk gericht op het eerste geval, wanneer niet nodig extra energie, zal het genereren van de energie verbruik van de windturbine op het uitladen van het apparaat, de controller speciale aansluiting van het lossen van het apparaat, kan de gebruiker worden geselecteerd op basis van de werkelijke toestand wanneer het kiezen en kopen, raden we in goede wind, zoals kust-en west-leeg is,moet u het lossen;In enkele gebieden in het binnenland waar de wind in het algemeen, raden wij u ook aan proberen te configureren lossen.

Afmetingen:

Status Indicatie:

Knop instructies

Button1:Druk op deze toets om de setup-interface of switch te stellen programma;

Button2:Klik op deze knop om over te schakelen naar beneden in de pagina uitzicht,in de setup-interface klikt u op deze knop wordt gebruikt om de waarden van de parameter, stap 0.1 V.

Knop 3:Klik op deze knop om te schakelen tot het browsen op pagina uitzicht,in de setup-interface klikt u op deze knop wordt gebruikt voor het verhogen van de parameter waarde, stap 0.1 V.

Button4:Klik op deze knop om het verlaten van het setup-interface, en het opslaan van de parameters.

LCD het scherm (de standaard-interface)

Om de gebruiker in overeenstemming met de specificaties, algemene automatisch ingevoerd in de volgende interface

Parameters om te bladeren

Gebruiker druk op de down toets om de windturbine laadstroom "IWind turbine",de zonne-energie opladen huidige"Ipv", druk op de knop omhoog om terug te keren naar de interface van een parameter.

De bovengenoemde drie pagina 's, gezamenlijk bekend als bladeren door pagina' s, wanneer een minuut niet werkende controller knoppen, LCD back-light zal automatisch gaan.na het indrukken van een willekeurige toets opnieuw verlicht rug-licht en continu voor een minuut.

Tags: omvormer epever, solor laadregelaar, mppt, mppt automatische laadregelaar, enkele as solar tracker, cargo broek, 12 v batterij, rugzak pack, epever mppt 30, zonne-energie lamp.

Datasheet

Oorsprong CN(Oorsprong)
Windenergie 600W
Functie 2 regulador zonne-energie
Kwijting Control Mode Licht Controle, wijze, Tijd Controll Modus en enz.
Garantie één jaar
Is Het Slim Apparaat No
Weergeven LCD-Scherm
Functie 3 Solar Panel Controller
Toepassing Huis Wind-en Zonne-Systeem / hybride wind-en zonne-street light system
Charge Control Modus Wind
Merknaam VESDAS
Maximale Stroom 33.3
Grondstoffen Wind Solar Hybrid Controller voor Hybride-Systeem
Bescherming van de functie bliksem, reverse-connect, over de laad/ontlaad, open-circuit.
het werk temperatuur -25 ~+55 graden
Voorzien van 5 De Zonne Lader Van De Controller
Functie Solar Controller
Model Aantal 750W50
Het tonen van parameters de spanning,de laadstroom,de batterij volumetrische
Voorzien van 4 MPPT solar tracker
Certificering GEEN

Recensies

Schrijf uw recensie

1400W MPPT Solar laadregelaar 12V 24V Hybride Wind Solar Booster Regulator van de Batterij Drijver van de Controller Met Gratis Load Dump

1400W MPPT Solar laadregelaar 12V 24V Hybride Wind Solar Booster Regulator van de Batterij Drijver van de Controller Met Gratis Load Dump

Gerelateerde producten: