Nieuw Aanbieding
5sets /partij Voor de GameBoy Advance Game Card game Cartridge Voor GBA SP Multi Games GRATIS Kaartlezer Bekijk groter

5sets /partij Voor de GameBoy Advance Game Card game Cartridge Voor GBA SP Multi Games GRATIS Kaartlezer

Nieuw product

1 Items

Op voorraad

€65.94

Delen

Meer informatie

5sets Voor de GameBoy Advance Game Card game Cartridge Voor GBA SP Multi Games GRATIS Kaartlezer Let op kaart lezer kleuren worden willekeurig verzonden

Voordat u tot Aankoop overgaat, is pls check de officiële website : om te weten hoe doet supercard werkt.Belangrijke Opmerkingen:

1. Flash-kaart ondersteunt een maximale SD kaart tot 2 gb, en stelt voor de low-speed SD-kaart.Als flash-kaart niet wordt herkend, kan groter zijn dan 2Gb en SDHC "high speed", gebruik het juiste type SD-kaart.

2. Houd uw SD-kaart geformatteerd als FAT (FAT16) formaat, of de flash-kaart wordt niet herkend.

3. Laad na het spelen, of schade kan veroorzaken aan de flash-kaart.

4. Het spel niet spelen of geschakeld dial SD-kaart, dit kan leiden tot schade aan de SD-kaart.

5.Raak de VOOR GBA SP microschakelaar wanneer u de stekker in de SuperCard.Werkt met G B Een Speler voor de Gameboy.Het tonen van het menu op het scherm, je moet gewoon zorgen dat je een goed merk micro SD-kaart (PNY goed werkt).Het ondersteunt VOOR GB, GBA, en NES (niet alleen GBA-bestanden).Behalve voor de GBA, Het werkt door middel van emulatie.

OPMERKING: Ontworpen voor Windows, maar zal werken op MAC OSX en Linux

1. VOOR GBA & DS-bestanden moeten eerst worden geconverteerd voor gebruik in de Supercard.

Download conversie software "SC MiniSD-v2.71": OPMERKING: Zorg ervoor dat u Windows voor het uitvoeren van de software als WinXP SP2.

2. Het organiseren van uw bestanden in mappen met een max aantal 65 in elke map.De supercard herkent alleen de eerste 65 per map, maar u kunt zoveel mappen als u wilt, totdat je tenminste de ruimte.

3. Bij het gebruik van GBA-bestanden: L + R + B + SELECTEER brengt real time SAVE menu L + R + A + SELECTEER brengt SC NORMALE menu OPSLAAN L + R + START + SELECT terug naar het hoofdmenu

4. Om te houden van uw VOOR GBA spel slaat u opnieuw moet naar het HOOFDMENU ga naar het menu OPSLAAN, zoek het spel bestand dat u wilt opslaan, drukt u op A om op te SLAAN prompt, en selecteer "JA" op te slaan op SD.

5. Spel-bestanden voor niet-GBA games zal je niet slaan goed zonder .SAV bestand met dezelfde naam als het spel.Gewoon de naam van een .SAV bestand (grootte 64 kb) in en stuur het in dezelfde map als het spel bestand.Voorbeeld: plaats spelnaam.sav in dezelfde map als de spelnaam.rom-bestand.

Tags: zilveren gameboy advance shell, kleur gameboy, everdrive mega, gameboy advance gba, gbm, gameboy advance screen protector, gba ip, mod gameboy advance, GameBoy MICRO, gameboy color groen.

Datasheet

Merknaam leqeeka
Compatibel Merk/Model Nintendo
Model Aantal VOOR DE GBA/SP /GBM/IDS/NDS/NDSL
Met USB NO

Recensies

Schrijf uw recensie

5sets /partij Voor de GameBoy Advance Game Card game Cartridge Voor GBA SP Multi Games GRATIS Kaartlezer

5sets /partij Voor de GameBoy Advance Game Card game Cartridge Voor GBA SP Multi Games GRATIS Kaartlezer

Gerelateerde producten: