Nieuw Aanbieding
NIEUWE GRIJZE TRIBRACH & W ADAPTER/ OP PAST PRISMA SETUP Bekijk groter

NIEUWE GRIJZE TRIBRACH & W ADAPTER/ OP PAST PRISMA SETUP

Nieuw product

1 Items

Op voorraad

€63.81

-14%

€74.20

Delen

Meer informatie

NIEUWE GRIJZE TRIBRACH & W ADAPTER/ OP PAST PRISMA SETUP

U BENT OP ZOEK NAAR GLOEDNIEUWE ALLE METALEN GELE KLEUR TRIBRACH EN TRIBRACH ADAPTER MET OPTISCH SCHIETLOOD DAT PAST OP ALLE SOKKIA TRIMBLE NIKON EN PENTAX TOPCON TOTAL STATION PRISMA SETUP.ADAPTER OPTISCHE BEREIK 0,5 m – 15m MET 3.5 X VERGROTING.

verzendkosten

Wij regelen de verzending voor u binnen de 48 Uur na betaling wordt gewist, behalve de feestdagen.

-We versturen alleen de bevestigde adres verstrekt door PayPal.Vooraleer u betaalt, zorg ervoor dat uw adres in met PayPal overeenkomt met het adres dat u ons wilt schip.Indien niet, gelieve ons te laten weten voordat wij verzonden je het pakket, of we zullen niet aansprakelijk zijn voor enig verlies.hoop dat je kan begrijpen.

Voor kopers:

1: Als een nieuwe ebay-verkoper, vraag ik u om mijn respect zich inspannen, Als je wint het item, gelieve te betalen een som geld voor je te winnen binnen de 3 dagen.zo niet, dan sturen we u een e-mail om u eraan te herinneren.Bedankt voor uw meewerkende ik harmonie erg veel!!!

2: laat ons de positieve feedback na ontvangst van ons pakket bent u tevreden met het.zoals u weet, elke verkoper hard werken voor de positieve feedback.we zullen hetzelfde doen zo snel als we kunnen te.

3.Als u andere vragen hebt, mail ons dan voor het verlaten van een negatieve feedback.Het verlaten van negatieve feedbacks niet oplossen van de problemen.De communicatie tussen de verkoper en de koper is belangrijker en efficiënter dan het verlaten van een negatieve feedback.

4.We doen ons best om in contact te blijven tijdens de transactie, als u een vraag heeft over de lijst-item, gelieve te voelen vrij om ons te laten weten, we zijn er zeker van om de overeenkomst om het probleem op te lossen.

Tags: dalen, total station sts, batterij total station, total station instrument, topcon tribrach, total station professional, total station tribrach, prisma tribrach, total station doos, leica station totaal.

Datasheet

DIY Levert ELEKTRISCHE

Recensies

Schrijf uw recensie

NIEUWE GRIJZE TRIBRACH & W ADAPTER/ OP PAST PRISMA SETUP

NIEUWE GRIJZE TRIBRACH & W ADAPTER/ OP PAST PRISMA SETUP

Gerelateerde producten: