JUNSI Korte Rode Bob Synthetische Pruiken Zwart steil Haar Middelste Deel Ombre Pruik voor Vrouwen op Hoge Temperatuur van de Vezel Haar

Nieuw product

1 Items

Op voorraad

€11.85

-28%

€16.46

Delen

Meer informatie

Merknaam :JUNSI

Structuur:Rechte bob

Lengte: 12" (30cm)

Gewicht:185g

Kleur: Rood/Zwart

Kapsel: 100% Hittebestendige Vezel(Hoge Temperatuur Vezel)

Hittebestendig: 160°

Pakket Inbegrepen

1* Synthetische Pruik

1.De reden waarom de lengte is niet hetzelfde als de beschrijving?

We meten de lengte van het haar bij de haren worden uitgerekt rechte, golvende en krullen textuur haar veel korter in vergelijking met de steil haar, let dan op dat u, voordat u koopt, Dank u!

2.Waarom het gewicht is niet hetzelfde als de beschrijving?

Want ons product is gemaakt door machine, het is normaal dat het zal bestaan 5-10g fout.

3.Waarom doet mijn haren verward raken?

Het haar zou worden verward te wijten aan de droogte, olie en vuil-up, zout water en niet kammen (breed toothcomb) uw haar dagelijks.Zorg ervoor om zich te wassen en de conditie van uw haar minstens één keer per week, en indien mogelijk, twee keer per week zou beter zijn.U mag gebruik maken van hydraterende druppels of raadpleeg uw stylist voor verdere suggesties.

4.Kunnen ze worden recht of gekruld?

Natuurlijk, ze zijn gemaakt van 100% hittebestendige vezel, het haar kan worden gekruld of rechtzetten, maar de temperatuur mag niet hoger zijn dan 160 graden.

Wij verzoeken u vriendelijk let op: Gelieve geen zette het haar nadat u rollen, totdat het is afgekoeld.Je kunt het haar op je hand of iets dat houd de krullen van het haar,zodat voor het handhaven van de curly.

5.Wanneer verzenden jullie mijn pakket uit nadat ik betaald voor mijn bestelling?

Er wordt een 24-uurs betaling te verifiëren tijd door Ruudbijlsma.nl, versturen wij de goederen binnen 24-48 uur na het verifiëren van de tijd.

6.Hoe om te gaan met de geur?

Een deel van de klanten kan praten over de geur bij het ontvangen van het haar.Geachte, er is geen zorgen te maken over dit, na de co-wassen en verpleging voor enige tijd, de geur zal verdwijnen.

7.Waarom de kleur is niet hetzelfde als de beschrijving?

Verschillen in kleur kunnen worden veroorzaakt door een aantal andere redenen, zoals de kleur reflectie op de monitor,verlichting, achtergrond, enz.Echter, als je gelooft dat het product in de verkeerde kleur, neem dan contact met ons op om te zien of een teruggave of restitutie is mogelijk.

Tags: haar menselijke pruik, haarnetje, pruik, kelang bob pruiken, rode pruik, shangke korte pruik, blond golf pruik, greenwig, bo luidspreker, volledige pruik voor vrouwen.

Datasheet

Dichtheid 150%
Artikelen per Pakket 1 Stuk Alleen
Cap Maat Gemiddelde Grootte
Merknaam JUNSI
Kan Worden Gepermanent Ja
Materiële Rang Hoge Temperatuur-Vezel
kleur Rood,Zwart
Structuur Rechte
Gewicht 185g
Lengte 12inch
Pruiken Lengte Korte

Recensies

Schrijf uw recensie

JUNSI Korte Rode Bob Synthetische Pruiken Zwart steil Haar Middelste Deel Ombre Pruik voor Vrouwen op Hoge Temperatuur van de Vezel Haar

JUNSI Korte Rode Bob Synthetische Pruiken Zwart steil Haar Middelste Deel Ombre Pruik voor Vrouwen op Hoge Temperatuur van de Vezel Haar

Gerelateerde producten: