Nieuw Aanbieding
Chinese Mythe Tarot Kaarten Waarzeggerij Kaarten Spel 12*7cm Kaarten Chinees/engels Versie Voor Familie/Vrienden Bekijk groter

Chinese Mythe Tarot Kaarten Waarzeggerij Kaarten Spel 12*7cm Kaarten Chinees/engels Versie Voor Familie/Vrienden

Nieuw product

1 Items

Op voorraad

€7.41

-5%

€7.88

Delen

Meer informatie

Over Het Product

1) Grootte:12*7cm

2)Gewicht:210g

3)Materiaal: Papier

4)Optie:1 Grootte

5)Kleur:Als Foto

6)Pakketten:Zakken van PVC/document Vakje

Product Weergeven

Over De Verzending

1).Wereldwijde Verzending .We enige schip bevestigd om de adressen.Uw bestelling adres MOET OVEREENKOMEN met de verzendkosten ad jurk.Zorg ervoor dat uw afleveradres correct is.

2).Orders verwerkt en binnen 2-3 dagen na betaling verificatie.

3).Wij verzenden de meeste items via China Post Registreer luchtpost om de hoek en Anderen Verzendkosten .We zullen kiezen voor de meest gevoelige verzendkosten.Als u wilt opgeven voor een koeriersdienst, laat het me weten, laat dan een bericht voor ons .

4).Als u nog niet ontvangen van uw zending binnen 30 dagen na betaling, neem dan contact met ons op.Wij volgen de verzending en krijgt u zo spoedig mogelijk met een antwoord.Ons doel is tevredenheid van de klant!

5).Braziliaanse kopers moeten bieden ons uw CNPJ Nummer en u kan nodig zijn om belasting te betalen en de plicht om de Braziliaanse Douane.

6).Dan kunt u het pakket op de voorzijde van de koerier,controleer weer het uiterlijk en de functie in goede staat,en meld je naam,als je het goed was beschadigd,neem foto ' s van het bewijs voor ons en verwerpen.Als je eenmaal hebt getekend,en de koerier links,dat betekent dat je gecontroleerd hebt,en zorg ervoor dat er geen probleem is met het,we zullen het niet langer accepteren van welke aard dan ook terug.

7).Als u een bestelling van meerdere items,pls contract mij en ik zal u geven de beste vracht en wat korting.

Term & Beleid

U heeft het recht om goederen te retourneren binnen 7 dagen na ontvangst mocht je van gedachten veranderen.Het geretourneerde product moet ongeopend en ongebruikt en in dezelfde staat als wanneer de artikelen door ons verzonden.Indien u wenst de goederen te retourneren, onder deze omstandigheden volg:

Neem Contact met ons om te vertellen welke artikelen u wenst te retourneren

Bij het terugsturen van goederen, raden wij aan dat u het verkrijgen van een bewijs van verzending.

Wij zullen de terugbetaling van de kosten van de goederen, verminderd met de verzendingskosten, op de oorspronkelijke rekening gebracht.Zodra de retourzending is ontvangen in goede staat zullen wij de originele rekening gebracht binnen 14 dagen.De klant is aansprakelijk voor de kosten verbonden aan het retourneren ongewenste goederen aan ons.

Als de goederen die u ontvangt zijn beschadigd, neem dan direct contact met ons op.U kunt de beschadigde producten voor vervanging of volledige terugbetaling.Aarzel dan niet gebruik maken van express diensten retourneren naar ons of wij niet in staat zal zijn om u terug te betalen de volledige kosten betaald.Verzendkosten vergoeding zal niet meer bedragen dan het bedrag dat oorspronkelijk is betaald.Als u items retourneren naar ons en ze verloren zijn door de postdienst van u, maar wij aanvaarden geen enkele verantwoordelijkheid.Het is uw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen goederen ons worden terugbezorgd in de staat waarin ze zijn ontvangen.Uw bestelling dubbel worden getest voor verzending.Te worden gewaarborgd en werken perfect

Feedback

1).Klanttevredenheid is heel belangrijk voor mij.Als u tevreden bent met de artikelen die u had besteld, gelieve 5 begint positieve feedback en criteria van gedetailleerde verkopersbeoordelingen (DSR), Dank je wel.

2).Als u niet tevreden bent met de artikelen die u had besteld, gelieve eerst contact met ons op, wij werken samen aan de oplossing van een geschil.De negatieve lost niets op.Aarzel dan NIET openen van een geschil case of laat ons een neutrale / negatieve feedback.Wij denken dat onze oplossing aan u.Neem het gemakkelijk.Wij staan altijd klaar voor u.

3) over het Algemeen zijn we positieve feedback te geven voor de koper acquiescently tenzij de koper ons een neutrale / negatieve feedback.

Tags: rider wait tarot, tarot de dek, bordspel, groene heks tarot boek, partners vrienden, tarot deck, tarot, darkwood tarot, tarot kaarten mundi, canva.

Datasheet

Model Aantal KP314.2

Recensies

Schrijf uw recensie

Chinese Mythe Tarot Kaarten Waarzeggerij Kaarten Spel 12*7cm Kaarten Chinees/engels Versie Voor Familie/Vrienden

Chinese Mythe Tarot Kaarten Waarzeggerij Kaarten Spel 12*7cm Kaarten Chinees/engels Versie Voor Familie/Vrienden

Gerelateerde producten: