20 Stuks/Veel Winddicht Anti-Wind Schaatsen Cone Cup voor Slalom Inline Roller Skating Trainning Concurrentie

Nieuw product

1 Items

Op voorraad

€8.61

-5%

€9.07

Delen

Meer informatie

Hallo,mijn beste vriend:

Welkom in onze winkel, Wij zorgen altijd voor een goede kwaliteit producten met een redelijke prijs, Het is ons een genoegen om u te dienen!Eigenschappen Van Het Product: 1. Kleurrijke keuze 2. Voor Inline Skaten / Rolschaatsen Trainning Concurrentie 3. Voor Slalom Skaten 4. Wind-Proof design geschikt voor: Geschikt voor skaten Pakket Bestaat uit: 20 Stuks Kegels U kunt Bekijken van andere Producten in onze winkel~ 1. WERELDWIJDE VERZENDING. (Met uitzondering van sommige landen en APO/FPO) 2. Bestellingen tijdig nadat de betaling verificatie. 3. We enige schip bevestigd om de adressen.Uw bestelling adres MOET OVEREENKOMEN met uw verzendadres 4. SERVICE TRANSIT TIJD is verleend door de vervoerder en niet voor weekenden en feestdagen.Transittijden kunnen variëren, vooral tijdens de vakantie seizoen. 5. Als u geen ontvangst van uw bestelling binnen de geschatte termijn, neem dan contact met ons op.Wij volgen de verzending en krijgt u zo spoedig mogelijk met een antwoord.Ons doel is tevredenheid van de klant! 1. U hebt 7 dagen de tijd om contact met ons op en 30 dagen terug te sturen vanaf de datum waarop deze is ontvangen.Als dit item in uw bezit is van meer dan 7 dagen, wordt het beschouwd als gebruikt en ZULLEN WE GEEN TERUGBETALING OF VERVANGING.Er zijn GEEN UITZONDERINGEN!Verzendkosten is het dragen van koper. 2. Alle geretourneerde artikelen DIENEN in de originele verpakking en u DIENT ons te VOORZIEN van de verzending tracking-nummer, specifieke reden voor de terugkeer, en uw po#. 3. Zullen wij UW VOLLEDIGE BETALING bij ontvangst van het artikel in de originele staat en verpakking, samen met alle onderdelen en accessoires inbegrepen, NADAT Koper en Verkoper de transactie annuleert uit Ruudbijlsma.nl.OF u kan er voor kiezen om een vervanging. 4. We dragen allemaal de verzendkosten als het product(s) is (zijn) niet zoals geadverteerd. 1. 12 maanden fabrieksgarantie voor de geleverde gebrekkige zaken (met uitzondering van artikelen beschadigd en/of verkeerd worden gebruikt na ontvangst).Accessoires komen met een garantie van 3 maanden. 2. De gebrekkige punten MOETEN WORDEN gemeld en geretourneerd binnen de garantie periode (en in de originele verpakking, indien mogelijk).U moet ons vertellen wat het gebrek is en geef ons uw ordernummer.WIJ HERSTELLEN OF VERVANGEN VAN ONDERDELEN MET EEN VERLOPEN GARANTIE.Gaat u akkoord met alle van de hierboven genoemde beleid bij het bestellen op Ruudbijlsma.nl!We handhaven van hoge normen van kwaliteit en het streven naar 100% klant tevredenheid!

Feedback is zeer belangrijk Wij vragen dat u onmiddellijk contact met ons op ALVORENS u ons neutrale of negatieve feedback geven, zodat we adequaat uw problemen!

Tags: tiktok rugzak, hisoka meme, badgehungry, hou trein jojo, sirene hoofd kostuum, karasuno banner, stetson fotoshoot, vintage rok 2021, led wall light 5cm, video kaart gxt1060.

Datasheet

Merknaam hoomore
Teken Wind-proof anti-wind
Type Schaatsen Kegel
Model Aantal Wind-proof Cup Schaatsen
Geschikt voor voor Inline Skaten Skeeleren
Materiaal Onschadelijk PC

Recensies

Schrijf uw recensie

20 Stuks/Veel Winddicht Anti-Wind Schaatsen Cone Cup voor Slalom Inline Roller Skating Trainning Concurrentie

20 Stuks/Veel Winddicht Anti-Wind Schaatsen Cone Cup voor Slalom Inline Roller Skating Trainning Concurrentie

Gerelateerde producten: