5pcs 100MM LED Licht Lamp Arcade drukknop Grote Ronde Arcade Video Game Speler drukknop+ microschakelaar+stents+DC12V LED-blub

Nieuw product

1 Items

Op voorraad

€7.83

Delen

Meer informatie

Gratis verzending 5pcs 100MM LED Licht Lamp Arcade drukknop Grote Ronde Arcade Video Game Speler drukknop+ microschakelaar+stents

Betaalmethode

Wij accepteren alleen borg,de Western Union.

Gelieve te betalen binnen de 5 dagen na bestelling.

Het Verschepen Termijnen

Wij verzenden van maandag tot en met zaterdag met uitzondering van feestdagen.Stuur ons een e-mail VOORDAT uw betaling als u deze wilt wijzigen afleveradres.

Standaard Dienst duurt ongeveer 18-25 werkdagen.Let op: deze dienst is NIET traceerbaar.

Versnelde Dienst duurt ongeveer 10-15 werkdagen.Het is traceerbaar door uw land postkantoor website (China EMS website).

De levertijd tijdens de feestdagen (Kerst, Chinees nieuwjaar, etc) kan langer dan de gebruikelijke tijd.Voeg nog eens 5-10 dagen als een vertraging.

Geeft Termijn

In het geval u een defect artikel ontvangen, de klant heeft maximaal 7 dagen vanaf de datum van ontvangst op het verzoek om terugbetaling of ruilen voor een nieuwe.

In het geval dat u hebt ontvangen van een verkeerde item Items moeten worden teruggestuurd in de originele en ongebruikte staat verkeren & moet ook worden in de originele doos en verpakking.

We staan geen restituties of uitwisselingen door verandering van gedachten.Lees alle beschrijving bedoeld als een handleiding voordat u een bod.Tijdens elke stap heeft genomen om ervoor te zorgen dat we het schip uit de juiste post, zal er gelegenheid wanneer u items ontvangen die afwijken van de beschrijving.In een dergelijk geval, wij vragen dat u onmiddellijk contact met ons op, zodat we de situatie te verhelpen.Uw tevredenheid is belangrijk voor ons en wij waarderen uw bedrijf.

Over Ons

Aarzel niet om contact met ons op elk gewenst moment voor en na uw aankoop, wij zijn geëngageerd aan uw 100% tevredenheid van de klant.Wij weer onze inzet voor de uitstekende service, 100% volledige geld terug en een tevredenheid van de klant garantie.

Bid Met Vertrouwen

Tags: axis joystick arcade, arcade vga, led lamp, arcad knop, ny arcade kit, programmeerbare arcade pcb, neogeo x, de led op de knop switch, stick-besturing van de arcade, klauw van de machin.

Datasheet

LED-blub DC12V
Model Aantal 100#
Grootte 98.5mm
Merknaam NoEnName_Null
kleur Rood Geel Blauw Groen Wit
Kwaliteit Goed
Type Arcade fighting games
Pakket 5pcs/stuk
Leeftijd >3 Jaar
Naam Bolle Led-Knop

Recensies

Schrijf uw recensie

5pcs 100MM LED Licht Lamp Arcade drukknop Grote Ronde Arcade Video Game Speler drukknop+ microschakelaar+stents+DC12V LED-blub

5pcs 100MM LED Licht Lamp Arcade drukknop Grote Ronde Arcade Video Game Speler drukknop+ microschakelaar+stents+DC12V LED-blub

Gerelateerde producten: