Hotel LCD-Spuitbus Met de Wand Gemonteerd Toilet Digitale Automatische Spuitbus Parfum Dispenser CE Luchtverfrissers

Nieuw product

1 Items

Op voorraad

€13.92

Delen

Meer informatie

Materiaal: ABS Plastic

Kleur: wit

Grootte: 8 * 9.15 * 23.7 CM

Pakket inclusief: 1 * LCD-Parfum Spray

Functie:

De machine is instelbaar van 1 tot 60 minuten tijdsinterval spray parfum,

Kan de tijd aanpassen van maandag tot en met vrijdag, van maandag tot zaterdag, of spuit parfum op maandag tot en met zondag.

Display begint te werken uren, de arbeidstijd beëindigt, evenals Beijing tijd en het aantal is gespoten

Hiermee geeft u de injectie tijd,de parfum spray na de display verlichting van rood en groen knippert drie keer

Scherm hoek batterij bijna leeg batterij-symbool op flash, tip nodig voor het vervangen van de nieuwe batterij.

Twee op de 1e batterij-aangedreven

Vaststellen ABS bescherming van het milieu materiaal injectie.

Lucht geur functie volledig toegepast op 60 kubieke meter van de ruimte, elk importeren parfum box kunt gebruik maken van 4 weken continu.

Het ontwerp is nieuw, mooi en eenvoudig, eenvoudige structuur, scheuren open outfit is erg handig.

Toepassingsgebieden: gezinnen, bedrijven, geschenken, bureau, badkamer, hotel, hotels, uitgaansgelegenheden, kantoren, beauty salons, fotografie gebouw, trein, auto auto, wachtkamers, vergaderzalen, zalen, fabrieken, ziekenhuizen, cafés fitness en entertainment centers en andere dichtbevolkte gebieden of moet toevoegen geur.

LCD-Parfum Spray Instructies

Pack goede parfum en batterijen, druk op RESET om het apparaat opnieuw starten, en druk vervolgens op de AAN/UIT-toets ingedrukt, wanneer het scherm toont de volgende handelingen kunnen worden uitgevoerd voor het instellen van de machine

Lange druk op de MODE-toets twee seconden, wanneer het BEGINT te knipperen, kan pas een slokje machine BEGINT te werken tijd (uren en minuten) druk op de adrenaline-in rekening gebracht set BEGINT te werken uren, druk op MIN set gaan werken minuten, zoals de acht in de ochtend begon spuwen, 30 punten, drukt UUR tot 08, sleutel tot 30 MIN. (kan van 00 a.m.tot 24 punten, elke instelling kan worden aangepast van 1 tot 60 minuten).Houd het UUR of de MINUTEN, de tijd zal het altijd beter.

Stel de START-tijd

Druk op de MODE toets in een keer (niet lang indrukken), wanneer de led STOPT met knipperen, kunt pas een slokje machine klaar bent met de werkzaamheden van de tijd (uur en minuten) druk op de adrenaline-in rekening gebracht instellen voltooien werktijden, druk op MIN klaar bent met de werkzaamheden instellen van minuten, zoals de 30 punten STOPPEN injectie om 9 uur in de avond, is de sleutel tot 21 UUR, de sleutel tot 30 MIN. (kan van 00 a.m.tot 24 punten, elke instelling kan worden aangepast van 1 tot 60 minuten).Houd het UUR of de MINUTEN, de tijd zal het altijd beter.

Na de ingestelde STOP

Druk op de MODE toets in een keer (niet lang indrukken), bij de TELLING toets knippert, zei een slokje machine heeft het nummer van de injectie.Na het TELLEN TELLEN tot en met 9999, zal automatisch beginnen te TELLEN van 1 keer.Druk op de RESET-knop om de injectie keer.

Druk op de MODE toets in een keer (niet lang indrukken), bij het INTERVAL knippert, drukt u op MIN, kunt u de injectie tijd intervallen van 1 tot 60 minuten, op elk moment.MIN, de tijd zal het altijd beter.

Het gieten van machine fabriek standaard een keer per 15 minuten.

Na de INTERVAL en druk op de MODE toets in een keer (niet lang indrukken), bij de WEEK knippert, drukt u op de WEEK, kunt u van maandag tot en met vrijdag (op het scherm 1, 2, 3, 4, 5) maandag tot en met zaterdag (6) het scherm geeft of van maandag tot en met zondag, op het scherm 1,2,3,4,5,6,7) spray parfum.De fabriek standaard op maandag tot en met zondag (1-7) injectie.

Na een goede WEEK druk op de MODE toets in een keer (niet lang indrukken), bij de KLOK knipperen, volgens de WEEK pas tijd van de dag (WEEK), door het UUR instellen van de huidige tijd (uren) volgens de MIN voor het instellen van de huidige tijd (minuten).Houd het UUR MIN niet bewegen, de tijd zal het altijd beter.Tenslotte druk je op de MODE toets in een keer (niet lang indrukken), LCD-display OP te STARTEN, Beijing tijd, de batterij-symbool, week, de KLOK, de andere woorden niet flikkeren, zei dat het programma is ingesteld, wordt het apparaat in de normale werkprocedures.Druk op de SPRAY tijd, groen lampje rood lampje knippert drie keer, respectievelijk na de SPRAY parfum.Later, groen licht zal stralen om de twee seconden, zei machine programma is normaal.Na het groene licht voor rode lampje knippert drie keer respectievelijk parfum is uit, houd er rekening mee dat op dit moment het gezicht niet de casting machine.

Let op: druk op de AAN/UIT-knop, wanneer op het display UITGESCHAKELD is, zal de machine stilgelegd worden, niet langer spray parfum, maar het scherm wordt informatie weergegeven, zoals de Beijing-tijd.Op dit moment naast de rest van de reset-knop toetsen ongeldig zijn om normaal te werken, de LED groen licht interval, het display toont de normale tijd, wanneer het scherm in een hoek van de batterij symbool gehouden te knipperen zei dat de batterij niet genoeg is, moet vervangen, nieuwe accu.Haal de batterij na één minuut te vervangen door een nieuwe batterij met de eerder ingestelde data zal behouden worden, is er geen reset. (deze handleiding is alleen in het LCD slokje machine producten, verpakking met aangehecht)

Merk

Laat 1-3cm fouten als gevolg van een handmatige meting.Pls zorg ervoor dat je niet mee in je bod.

De kleur kan anders worden als het verschil display,pls begrijpen.

Verzending 1. Wij verschepen gewoonlijk het pakket door China post air mail naar de meeste landen of ePacket naar de USA, die zal aankomen binnen 15-60 werkdagen nadat deze geplaatst wordt.Maar als je koopt meer dan USD300.00 uur op producten ,we zullen het schip door DHL of EMS vrij, die komt binnen 3-12days. 2. Wij doen niet verantwoordelijk voor eventuele douanekosten of import belasting. 3. Wij leveren u de items naar uw Ruudbijlsma.nl adress, dus gelieve te bevestigen uw adres voordat u de bestelling plaatst.En door het beleid van de russische Post, de klanten van de russische Federatie schrijf uw volledige naam, zodat u kunt de bestelling. 4.Soms door douane of het weer het probleem, het zal worden vertraagd dagen tot 35-58 dagen.Naar Brazilië, worden langzamer, soms meer dan 70 dagen.Klantenservice

Tags: kaars voor jar, snuffer, bulk wierook houder, alcohol lamp, eroma kaars potten, parfum vrouwen, hotel handdoek, brander toeristische, accessoire toilet, wierook brander.

Datasheet

Toepassingsgebied Woonkamer
Cosmetische Functie Assuaging en Kalmerend
Plug Type Batterijen
Model Aantal Nieuw
Type LCD-spuitbus
Indeling Wierook Base
Gebruik Geur Verwijderen/Ontvochtigen
Materiaal ABS (Kunststof)
Productie Aromatherapie Kaars Oven
Oorsprong CN(Oorsprong)

Recensies

Schrijf uw recensie

Hotel LCD-Spuitbus Met de Wand Gemonteerd Toilet Digitale Automatische Spuitbus Parfum Dispenser CE Luchtverfrissers

Hotel LCD-Spuitbus Met de Wand Gemonteerd Toilet Digitale Automatische Spuitbus Parfum Dispenser CE Luchtverfrissers

Gerelateerde producten: