Kastanje Sheller 6-220BL Kleine Schillen en pellen kastanje artefact Automatische commerciële machine 220v 350W 1pc

Nieuw product

1 Items

Op voorraad

€85.08

-20%

€106.35

Delen

Meer informatie

Kastanje Sheller 6-220BL Kleine Schillen en pellen kastanje artefact Automatische commerciële machine 220v 350W 1pc

Als u iets anders wilt begrijpen, neem dan contact met ons op en wij beantwoorden u zorgvuldig.

Product weergeven

De parameters van het Product:

Naam: Vos sheller

Model: 6-220BL

Product nummer:GL0975

Spanning: 220v

Vermogen: 350w

Productie: 75-100 kg

Aantal bladen: 6

Gewicht: ongeveer 15 kg

Kastanje beschietingen machine werkt:

De kastanje sheller neemt een roterende ontwerp om snel en effectief te verwijderen van de kastanje shell en endotheel onder de hoge snelheid rotatie van de cutterhead.

In structions:

Kastanje schilmachine is een intelligente kastanje peeling machine met een soepele vracht, compacte structuur, mooie vormgeving en de eenvoudige bediening.De kastanje peeling machine keurt een roterende ontwerp.Onder de hoge snelheid rotatie van de snijkop, de kastanje shell is snel en effectief verwijderd.Het is een volledig automatische, hoog rendement, en goede werking, en een brede waaier van nieuwe scheiding apparatuur.

Klant Tevredenheid:

Als u kiest voor "verkoper verzendmethode"(368.42 usd), zullen wij u helpen bij het regelen van de zending door de zee en de levering aan uw dichtstbijzijnde zeehaven!

Indien de scheepvaart door zee, na aankomst bestemming zeehaven, de koper moet betalen aan de haven van bestemming lasten (zoals de terminal handling charges, documenten kosten, de opslag kosten, ect), de belasting te doen van de douane-inklaring en pick-up van de goederen.

Als u kiest voor DHL / ARAMEX/ FEDEX,TNT ,UPS, ECT, zullen wij u helpen bij het regelen van de zending door de internationale express en direct levering aan uw adres(van deur TOT DEUR SERVICE)!

1)In om de bescherming van uw items en beschadiging van de scheepvaart proces, Wanneer u het ontvangen van het pakket, de Kopers moeten inspecteren pakket / goederen zorgvuldig vóór de ondertekening van ontvangst van de goederen.

Als er sprake is van schade, neem contact op met uw lokale ARAMEX / DHL / Fedex om te vragen naar de klachten en claims OF neem contact met ons op binnen 24 uur.Neem dan de foto ' s van de beschadigde machine en de verpakking, direct verzenden van het bericht aan ons, wij zullen u helpen de problemen op te lossen.

2)als u een probleem hebt over het product of de scheepvaart, geef ons dan eerst de kans om het oplossen van een probleem.Wij begrijpen de zorgen en frustraties die je zou kunnen hebben, en zullen ons inspannen om de problemen te verhelpen.

3)En uw feedback is zeer belangrijk voor onze winkel, Als u tevreden bent met ons product en onze server ,na bevestiging van deze bestelling, laat ons een positief terugkoppelen en 5 sterren, wij ook, u geven zal "PERFECTE 5 STERREN",

Wanneer u de het verschepen tijd deel neem het internationale douanevervoer in aanmerking.Uw erkenning zal ons meer vertrouwen te ontwikkelen business en u betere service te verlenen.

Tags: tas givechy, boyz hoodie, bvp handtas, bws50 delen, cabide surfen, badges hiro, geval god s7, lampen e27 6, bikini v-br.

Datasheet

Certificering Andere
product nummer GL0975
Model Aantal 6-220BL
Functie Kastanje sheller
Merknaam LZHZXY
Gewicht about 15kg
Naam Kastanje sheller
Vermogen (W) 350W
Aantal Messen 6
Productie 75-100 kg
Spanning (V) 220V

Recensies

Schrijf uw recensie

Kastanje Sheller 6-220BL Kleine Schillen en pellen kastanje artefact Automatische commerciële machine 220v 350W 1pc

Kastanje Sheller 6-220BL Kleine Schillen en pellen kastanje artefact Automatische commerciële machine 220v 350W 1pc

Gerelateerde producten: