Smart Home Tuya Smart House Wifi Wireless Remote Switch Breaker LED Light Controller Module Alexa Google Startpagina SmartLife Tuya APP

Nieuw product

1 Items

Op voorraad

€3.91

-39%

€6.51

Delen

Meer informatie

Beschrijving:

100% Brand New en Hoge Kwaliteit!

Elke ZigBee met zware stroom kan fungeren als een communicatie-relais voor een ander zwaar huidige ZigBee zoals contactdoos,schakelaar,thermostaat en dus op met het bereik van 20 -30m,het uitvoeren van een ZigBee Mesh(ZIGMESH) voor zeer stabiel signaal netwerk.(Opmerking:Deze functie is niet licht de huidige ZigBee en ook niet ZIGMESH functies aanbevolen.

ZigBee2MQTT installatie beschikbaar voor deze zigbee .

Update1:Multi-control in een veel gemakkelijker manier

Update2:RF frequentie built-in voor RF-afstandsbediening

Update3:Relais status verstelbare wanneer macht weg

Update4:Nieuw toegevoegd reset-knop op de module voor gemakkelijker reset

Update5:Nieuw ontworpen voor de compatibiliteit met de reset knop en schakelaar

1.Deze slimme Tuya ZigBee 3.0 module is ontworpen met ZigBee 3.0 protocol speciaal, compatibel met Tuya ZigBee hub(ook Smartthings ondersteund) om het realiseren van de volledige koppeling van uw huis een echt goede vervanging voor onstabiele Wifi.ZigBee 3.0 protocol met mini design is geschikt voor EU/UK schakelaar vak ,en gemakkelijk in uw muur een schakelaar van uw traditionele schakelaar zonder invloeden op uw decoratie stijl te maken van slimme,het geven van uw apparaten ultimate power on/off smart makeover en zetten de meeste producten die compatibel smart;het traditionele schakelaar en deze slimme module kan zelfstandig werken, zonder storingen. (Opmerking:Deze module is geschikt voor de wip en de reset-knop.)

2.Kan gebruikt worden als een 1-weg of 2-weg-circuit (2 schakelaars controle 1 licht); sluit simpelweg 1 van de 2 schakelaars en zetten de aangesloten zou worden op een slimme (voor 2-weg-circuit);2.Nieuw ontworpen met RF-frequentie voor RF-afstandsbediening in een andere niet-storen-modus.

3.Zorgt voor hands-free voice en een draadloze afstandsbediening;ondersteuning voor Amazon Alexa Google Startpagina Yandex voice control, Smart Life en Tuya control App op smartphones met speciale Tuya ZigBee 3.0 hub nodig en aangesloten.;0%-100% dimbaar voor de dimmer module;Relais status verstelbare wanneer de stroom uit.

4.Gezien de status van onstabiel netwerk of geen netwerk,ZigBee 3.0-schakelaar module is echt een onvervangbare moet te combineren met ZigBee gateway om een thuis NETWERK,GEEN ZORGEN MEER te maken over de niet en zwak netwerk,eenvoudig te bedienen via de aangesloten apparaten zo lang als er sprake is stabiel ZigBee-signaal;Zorgt voor meer apparaten die zijn aangesloten via ZigBee dan WiFi protocol;Smartthings ondersteund voor dit ZigBee-schakelaar module speciaal.

5.Nieuw toegevoegd reset-knop op de schakelaar module voor eenvoudiger reset methode dan voorheen;de volledige controle van de aangesloten apparaten met timers, schema ' s en timerfunctie (1/5/30 minuten, 1 uur, enz.) met Smart Life en Tuya App; controle delen met familie en vrienden voor extra gemak

Specificaties:

Product type: 2 bende ZigBee +RF-Schakelaar Module

Voltage:90-250V AC

Stroom:10A

Draadloos Protocol: ZigBee 3.0

Operatie temp.:-10℃-+40C

Case temp.:Tc: +80 ° C (Max)

Werking bereik:200 m

Dims (Bxdxh):52x47x18 mm

IP-waarde: IP20

Pakket Inbegrepen:

1 * Smart Licht Schakelaar Relais Module

1 * handleiding

Opmerkingen:

Waarschuwingen

1. Dit is een Zigbee smart module schakelaar die moet worden gebruikt onder Zigbee gateway-hub is aangesloten met Zigebee protocol.

2. De installatie moet worden uitgevoerd door een gekwalificeerde elektricien in overeenstemming met de plaatselijke regelgeving.

3. Houd het buiten het bereik van kinderen en de buurt van water, vochtige of warme omgeving.

4. Installeer de buurt van sterke signaal souroes zoals een magnetron owen die kan leiden tot een signaal onderbreking resulteerde in een abnormale werking van het apparaat heeft.

5. Obstructie door een betonnen muur of metalen voorwerpen kunnen het verminderen van de effectieve werking bereik van de en moet worden vermeden.

6. Probeer NIET te demonteren, te repareren of te wijzigen

Tags: switch zigbee, zigbee smart switches, schakel wifi, led lamp, tasma zigbee led, zigbee led-licht schakelaar, tuya dimmer plug, led huisnummer, deur tuya smart, tuya zigbee.

Datasheet

Merknaam choifoo
Model Aantal Zigbee 3.0
IP-waarde Ip20
Oorsprong CN(Oorsprong)
Ondersteuning Dropshipping
Product Type 2 bende ZigBee +RF-Schakelaar Module
Werking bereik 200 m
Spanning 90-250V AC
Kenmerken -
Is Het Slim Apparaat Ja
Het Switch-Type Afstandsbediening
Garantie -
Draadloos Protocol Zigbee 3.0
Certificering CCC
Huidige 10A

Recensies

Schrijf uw recensie

Smart Home Tuya Smart House Wifi Wireless Remote Switch Breaker LED Light Controller Module Alexa Google Startpagina SmartLife Tuya APP

Smart Home Tuya Smart House Wifi Wireless Remote Switch Breaker LED Light Controller Module Alexa Google Startpagina SmartLife Tuya APP

Gerelateerde producten: