Vrouwen Mannen Voet Pijn Massage Schoenen Shiatsu En Reflexologie Sandalen Acupunctuur Plantaire Magnetotherapie, Voet Massage Slipper Schoenen

Nieuw product

1 Items

Op voorraad

€1.97

-49%

€3.87

Delen

Meer informatie

Beschrijving:

1.Zeer handige en veilige thuishaven voor de gezondheidszorg

Voet massage hoeft geen apparatuur, die niet beïnvloed door de ruimte beperking, zo lang als de massage schoenen aan hun voeten, geen vertraging geen werk, tijd te besparen.De praktijk heeft bewezen, veilig en effectief is het grootste voordeel van de voet.Deze therapie niet hoeft op te geven of neem een injectie geneesmiddel in te nemen, geen traumatische, zonder bijwerkingen, zieken genezen, geen ziekte kan versterken, compleet met de medische professie en de sociale openbare lof sterk "geen wond geneeskunde" en "natuurlijke behandeling" eisen.

2. Verrassingseffect van de gezondheidszorg

Te voet kunt voorkomen en behandelen van honderden ziekten, zoals hoofdpijn, kiespijn, acute lumbale verstuiking, hernia, diarree, vaak maar een massage kan doen behalve ziekte.Voor veel chronische en ongeneeslijke ziekten, zoals suiker-en vaatziekten, hoge bloeddruk, slapeloosheid, prostaatvergroting en dus, zo lang als de volharding

Zich te houden aan de massage, ook heeft het verrassingseffect.

3. Snelle herstel van de gezondheid van de mens

Massage voet kan snel zal vullen in het toxine in het lichaam van onderwijs lichaam buiten, maken de patiënten te herstellen op een vroege datum.Dus effect, snel is een belangrijk kenmerk van de voet.Bij de patiënten van de voet reflectie zone of graad, vaak kunt vinden overeenkomstige ingewanden laesie geproduceerd door de toxine depositie vaste blok.Het voorlopig onderzoek wijst uit dat deze storting is het urinezuur kristallen en andere giftige stoffen op de lange termijn en vorming, en het ernstige gevolgen heeft voor het menselijk lichaam, de bloedsomloop, waardoor de bijbehorende ingewanden functie en de gezondheid van het menselijk lichaam.Massage corresponderende punten of reflectie kan er voor zorgen dat dit soort storten van de afvalstoffen via de urinewegen en de spijsvertering onderwijs lichaam buiten, ook kan door de huid zweet ontlading.Na de toxines, binnen in het menselijk lichaam omloop van het bloed functie snel weer terug naar normaal, van zieke organen kunnen ook krijgen genoeg voeding en snelle terugkeer naar de normale, zo snel herstel van de menselijke gezondheid.

Specificatie:

Materiaal: katoen, EVA, PVC

Kleur: zoals afgebeeld

Grootte:

Kleur rood Maat: lengte: 25 cm ;Breedte: 7,5 cm

Kleur zwart Maat: 28cm, Breedte: 9cm

Gebruik:

1. De ochtend elke dag te dringen om gebruik 15 minuten van de tijd, Omdat de massage ofbuttocks acupoint stimulatie tot 15 minuten is de beste tijd, niet de tijd te lang.

2. Na gebruik drinken gewoon gekookt water, meer, meer bevorderlijk zijn voor de gezondheid.

Effection:

Voet massage voet bepaalde onderdelen of acupunctuur punten, naast het produceren van een passende therapie-effect buiten, nog steeds kan worden weergegeven wat de reactie op de behandeling.

Volgens vele jaren ervaring, deze reactie kan worden verdeeld in twee categorieën; de Een is een normale reactie; De tweede is een bijzondere reactie. (normale reactie) in de voet massage behandeling.

Het volgende is een algemeen bijzondere reactie:

(1) ernstige nierziekte patiënten na de massage, binnen een bepaalde periode van tijd, de urine kan rood of zwart.Verder massage naar beneden, uiteraard weer normaal.

(2) pijn in de rug van de patiënten, de massage zal terug na meer pijn.Maar door de 1 dagen.Ziekte veel minder, dit is na de massage de doorbloeding van de snelheid, de belangrijkste en collaterale kanalen gedeblokkeerd geproduceerd tijdens de reactie.

(3) varices na de massage, intraveneuze zal meer voor de hand toenemende grof.Dit is een goede miljoen hoofd, is het wijzigen van het bloed, push Chen nieuwe effect.Moeten houden om te blijven massage, niet discontinuïteit.

(4) sommige patiënten na de massage, enkel zwelling van de wil, in het bijzonder met lymfatische terug stoornis patiënten.Wees niet bang, blijven massage op, wacht tot na de vloeistof.De zwelling kan natuurlijk uitsterven.

Pcakage Zijn:

1 Paar Massage Slippers

Tags: massage nek shiatsu, acupunctuur massage slippers f, oussirro massage schoenen, mule shoe vrouwen, scholl massage sandalen, massag, gouache schraper, sandalen man sandalen, paar slippers massage, renault sandero.

Datasheet

Grootte Medium
Certificering GEEN
Oorsprong CN(Oorsprong)
Materiaal Katoen, ABS
Model Aantal SY-412
Toepassing Voet
Merknaam SALORIE
Item Type Massage & Ontspanning

Recensies

Schrijf uw recensie

Vrouwen Mannen Voet Pijn Massage Schoenen Shiatsu En Reflexologie Sandalen Acupunctuur Plantaire Magnetotherapie, Voet Massage Slipper Schoenen

Vrouwen Mannen Voet Pijn Massage Schoenen Shiatsu En Reflexologie Sandalen Acupunctuur Plantaire Magnetotherapie, Voet Massage Slipper Schoenen

Gerelateerde producten: