Tand Lijm Het Vullen Van Tanden Tandheelkundige Holte Verpleegkundige Kit Tool Materiaal Arts Medische Reparatie Sterke Care Cure Voorschot Hars Vervanging

Nieuw product

1 Items

Op voorraad

€24.72

Delen

Meer informatie

Tand Lijm Het Vullen Van Tanden Tandheelkundige Holte Verpleegkundige Kit Tool Materiaal Arts Medische Reparatie Sterke Care Cure Voorschot Hars Vervanging

Belangrijkste Producten: Poeder en vloeibare Mengsel: Poeder:Vloeistof=2:1 Accessoires: Poeder Materiaal, Vloeibare Lijm, Föhn, Wattenstaafje, Bacteriostatisch vloeistof, Sonde, Orale Spiegel, Pincet, Katoenen Bal, Sjaal, Lade, Papier, Desensitizer, Gorgelen, Mond-Opener

Eersteⅰ,

U se: van toepassing op de reparatie van de Tand grot/Tanden Vullende Lijm.

Tweedeⅱ,

Samenstelling : silica, alumina, natrium-oxide, aluminium fosfaat.

Vloeistof samenstelling : acrylzuur maleic acid copolymeer, water.

Derdeⅲ,

D e belangrijkste technische indicatoren:

Naam van het Product : Versterkt glasionomeer Cement (Type I)

Net genezen van tijd : 5-6 minuten

24H C ompressive sterkte : (MPa)≥130

Zuur feed mm : ≤0.17

Vierdeⅳ,

U se M ethod:

1. Het is aan te raden om een agaat of plastic het mengen zich mes voor het product afstemming op de glazen plaat.

2. Operationele omgeving: Druk in 23±2℃, 50±5% relatieve luchtvochtigheid van de omgeving.Hoge temperaturen versnellen het droogproces van dit product en het verkorten van de arbeidstijd.Als u wilt om dit product te gebruiken op een warme plaats, is het aanbevolen gebruik te maken van een koelere glazen plaat.

3. Druk de verhouding van poeder en vloeistof: 1,0 g: 0,4 g (tl(theelepel) / 1 druppel); test poeder / vloeistof verhouding: 1,0 g: 0,4 g.Het product moet worden bij een temperatuur van 23±2℃, relatieve vochtigheid van 50±5% voor het testen.

4. De penetratiegraad van poeder en vloeistof agent: Wanneer men eerst los het poeder in de fles, gebruik de lepel te vullen met het poeder over de lepel oppervlak, en gebruik vervolgens de aanpassing van het mes op het niveau van de poeder op de rand van de lepel en giet het in de toon.Mix het papier; de vloeistof fles verticaal omgekeerd, de mond van de fles is ongeveer 5 mm afstand van het mengen van papier, en de vloeistof is soepel en langzaam wordt uitgeknepen.Als er sprake is van een zeepbel, de vloeibare fles kan voorzichtig worden getikt op te heffen van de luchtbel uit de buurt van de mond van de fles.

Tijdens de verzoening, eerst verdelen de gewogen poeder in drie gelijke stapels, voegt u de eerste stapel van poeder met de vloeistof, en de controle van de tijd binnen de 10 seconden; toevoegen van de tweede stapel van poeder en de controle van de tijd binnen 15 seconden; De derde hoopje poeder wordt toegevoegd en het mengsel wordt volledig samengesteld zodat het poeder kan worden gebruikt na het mengen.

Harmonisatie tijd: Het hele proces van verzoening moet worden voltooid binnen 60 seconden.

Werkuren: Van de start van de verzoening, de controle is binnen 90 seconden.

Netto uithardingstijd: 1.5-6 minuten.

5. Voor het gebruik, tandheelkundige oppervlakken en orthodontische bijlagen moeten worden behandeld oppervlak, gereinigd, ontsmet en gedroogd.Moet niet worden recontaminated met speeksel.

6. In de diepe medicinale toestand, de dekking van de dentine het dichtst bij de pulp met een kruidnagel olie hydratatie om te voorkomen dat zure irritatie. 7. Na de behandeling: Direct na het vullen in de plaats, verwijder het overtollige materiaal met een nat watje; cure 24 uur, poolse met een sjaaltje of een slijp -, riem-en uitpoetsen met een sjaaltje of een polijst-cup.Het slijpen van de tijd en het schuren van de methode zijn uitgevoerd zoals gewoonlijk.

Vijfdeⅴ,

P ackaging S pecifications:

Verpakking Specificatie Klein Pakket Inhoud

1 poeder (9 g)x1 fles vloeistof (6m)x1 fles

Kleur Aantal: No. 1,No. 2 No. 3

Opmerking; No. 1; Ivoor No. 2; Licht Ivoor No. 3; Ivoor kleur Elke box bevat een theelepel;

Zesdeⅵ,

O pslag C voorwaarden: op een droge plaats hieronder 10-23 °C, krijgt u de beste resultaten.Lange-termijn blootstelling aan hogere temperaturen en luchtvochtigheid verkorten de houdbaarheid van het product en van invloed zijn op het gebruik van het product.

Zevendeⅶ,

Expiratie( houdbaarheid ) : twee jaar

Achtste VIII.Voorzorgsmaatregelen :

1. Het is raadzaam niet te gebruiken metaal aan te passen, om niet te verkleuren het cement.

2 Draai de dop onmiddellijk na gebruik.Het vocht zal negatieve effecten hebben op de prestaties van de brandkraan.

3 Vloeistoffen kunnen worden licht geel als gevolg van opslag en kan nog steeds gebruikt worden, zonder invloed op de prestaties van het product.

Negende IX.Waarschuwingen:

1. Vermijd contact met ogen.Eenmaal in contact met de ogen, onmiddellijk spoelen met veel water en medische hulp inroepen.

2. Opslaan op een plaats die niet gemakkelijk toegankelijk is voor kinderen.

3. Het poeder en de vloeistof die dit product moet niet worden gemengd met andere merken van poeders en vloeistoffen.

Tags: ronde epoxy lijm, lijm super, hars, siliconen vloeistof, holte tanden, medische istrument, tandheelkundige tool, lijm pen uv, 1 spiegel tandheelkundige, loctit, tandheelkundige lijm.

Datasheet

Merknaam Buiten het Spel
Voordeel Veiligheid Gezondheid Van De Tanden Genezen Vulmateriaal
Type Vloeibare Lijm
Poeder Luquid Lijm
Oorsprong CN(Oorsprong)
accessoires 1 Sjaal, Lade, Papier, Desensitizer, Gorgelen, Mond-Opener, Kruidnagel Olie
Gebruikershandleiding in het engels
Accessoires 2 Bacteriostatische vloeistof, Orale Spiegel, Tandarts Pincet, Katoenen Bal enz.
Accessoires 3 Poeder Materiaal, Vloeibare Lijm, Föhn, Wattenstaafje, Sonde,Plakken
Lijm Patroon Levende Tanden Reparatie Plamuur Kit Houder
Dropshipping Ja
Lijm Gebruiken Tijdelijke Gebit Reparatie Vulling Materiaal
Toepassingen Tanden Verval van een Milde en Matig Ernstige Cariës, Tanden Verwondingen enz.
Verpakking Patroon Pen Style
Model Aantal Tand Leven Reparatie Lijm Kit Materiaal
Materiaal Andere

Recensies

Schrijf uw recensie

Tand Lijm Het Vullen Van Tanden Tandheelkundige Holte Verpleegkundige Kit Tool Materiaal Arts Medische Reparatie Sterke Care Cure Voorschot Hars Vervanging

Tand Lijm Het Vullen Van Tanden Tandheelkundige Holte Verpleegkundige Kit Tool Materiaal Arts Medische Reparatie Sterke Care Cure Voorschot Hars Vervanging

Gerelateerde producten: