Nieuw Aanbieding
Boek: Mercedes Sprinter (w906)/Volkswagen Crafter (b, d) van 2006G. In. De REM. De dienst. Dan | Monoliet Bekijk groter

Boek: Mercedes Sprinter (w906)/Volkswagen Crafter (b, d) van 2006G. In. De REM. De dienst. Dan | Monoliet

Nieuw product

1 Items

Op voorraad

€11.67

Delen

Meer informatie

Reparatie en Onderhoud Handboek Mercedes Sprinter (w906) / Volkswagen Crafter sinds 2006 met benzine-en dieselmotoren.Benzine motoren: 3.5 L-m272. Dieselmotoren: 2.1 L-om-646 (CDI), een 2.5 TDI, 3.0 L-OM 642

(CDI).

Multifunctionele auto Mercedes Sprinter (w906) / Volkswagen Crafter heeft een moderne uitstraling, een hoog niveau van comfort en een brede technische mogelijkheden.Mercedes Sprinter (w906) / Volkswagen Crafter is ontworpen voor een breed publiek van kopers die prijs stellen op comfort, kunnen ze tijd besparen.

Bruikbaarheid en betrouwbaarheid Mercedes Sprinter (B906)/Volkswagen Crafter maakt het niet alleen een ideale partner voor familie uitstapjes, maar ook een betrouwbare assistent in het voeren van zakelijke evenementen.In deze auto ' s kunt u alles, wat u nodig hebt, zult u niet hoeft te kiezen tussen de vracht en het aantal zitplaatsen.Mercedes Sprinter (w906) / Volkswagen Crafter is een auto maakt u een afbeelding.Ontworpen als een "huis op wielen", het verandert zelfs de kortste reis in een comfortabele reis.En ik weet echt niet wilt dat hij op vakantie was, dat sommige breuk is gebeurd, na alle, zelfs een kleine fout kan je humeur bederven.

Maar als je een Mercedes Sprinter reparatie-en bedieningshandleiding (w906) / Volkswagen Crafter sinds 2006 met benzine-en dieselmotoren, je bent niet bang van eventuele storingen en fouten in het werk van uw favoriete auto.Het lezen van en het uitvoeren van de instructies in deze handleiding gespecificeerd, zal uw auto nooit in de steek laten op het verkeerde moment.

Op de pagina ' s van deze handleiding kunt u kennis maken met het apparaat van de auto, uit te vinden, hoe te handelen in noodsituaties en hoe correct bepalen van storingen, lees de complete handleiding van de auto en de belangrijkste acties die de zorg voor het.In aparte hoofdstukken worden de veiligheidsvoorschriften en de veiligheidsvoorschriften zijn aangegeven bij het uitvoeren van werkzaamheden aan de auto, evenals basis gereedschappen, meetinstrumenten en werkwijzen met hen.

Meer in detail beschreven: mechanische deel van de motor; koeling; smeersysteem; power system; motor control systeem; - inname en het release system; motor elektrische apparatuur; koppeling; versnellingsbak; aandrijfassen en landingsgestel; schorsing; rem-systeem; stuurbekrachtiging; lichaam, passieve veiligheid systeem, airconditioning en verwarming.Het materiaal wordt gepresenteerd in de hoofdstukken en vergezeld van gedetailleerde regelingen en tekeningen, dus nog niet erg ervaren auto-eigenaar in staat zal zijn te begrijpen wat technische details van zijn huisdier.

Aan het einde van het boek zijn elektrische circuits voor auto ' s Mercedes Sprinter (w906) / Volkswagen Crafter, foutcodes en woordenboek van onbekende termen voor jou.

Het boek is bedoeld voor eigenaren van een Mercedes Sprinter (w906) / Volkswagen Crafter, personeel honderd en reparatie winkels.

Tags: sprinter w906, radio vesta, crafter, android w221, pakking, toyota sprinter, embleem toyota sprinter, 2 din mercedes b200, tuning van de toyota sprinter, voor w245, 8 inch android head unit.

Datasheet

Merknaam Монолит

Recensies

Schrijf uw recensie

Boek: Mercedes Sprinter (w906)/Volkswagen Crafter (b, d) van 2006G. In. De REM. De dienst. Dan | Monoliet

Boek: Mercedes Sprinter (w906)/Volkswagen Crafter (b, d) van 2006G. In. De REM. De dienst. Dan | Monoliet

Gerelateerde producten: