Nieuw Aanbieding
BF245C F245C 245C-92 50pcs/veel Gratis verzending Bekijk groter

BF245C F245C 245C-92 50pcs/veel Gratis verzending

Nieuw product

1 Items

Op voorraad

€4.93

-18%

€6.08

Delen

Meer informatie

bedrijf profiel:

KeXinDa elektronische werd opgericht in 2002, is een professionele internationale distributeur van de IC en andere elektronische componenten, na jaren van gestage ontwikkeling, het opzetten van een goede internationale reputatie van het bedrijf en de publieke lof.Vasthouden aan de uitstekende reputatie van het bedrijf, zich te houden aan integriteit-based business filosofie, door het grote aantal klanten lof en ondersteuning.Verder om klanten te voorzien van producten van hoge kwaliteit en superieure service; de gegevens van De inventarisatie, meer dan 3000000 verschillende producten die kunnen voldoen aan uw vraag.U zult genieten van de elektronische componenten wij bieden u one-stop-ondersteunende diensten.

KeXinDa elektronica en honderden beroemde ondernemingen in binnen-en buitenland is nauw goede relaties van samenwerking, de elektronische componenten worden op grote schaal gebruikt in de civiele, industriële en militaire velden.Zijn consumenten elektronica, draagbare apparaten, gezondheidszorg, intelligente beveiliging, energiebesparing, energie -, communicatie-en netwerk -, computing -, opslag -, power management, automotive elektronica, industriële elektronica, etc.

Wij beloven : KeXinDa de elektronica is je het meest op je gemak, de meest betrouwbare elektronische componenten leverancier!

Welkom algemene handelaars te onderhandelen, een lange-termijn vriendelijke samenwerkingspartners, het maken van de glans samen!

KeXinDa elektronica in de toekomst, samen met u!

Vervanging En Terugbetaling:

1. Wij bieden 90 dagen voor kwaliteit garantie

2. Als de onderdelen die u koopt bij ons niet van volmaakte kwaliteit of ze niet werken, neem dan gewoon aan ons retour te sturen voor vervanging of terugbetaling

3. Als het onderdeel defect is, gelieve ons binnen 3 dagen na aankomst.

4. Alle onderdelen moeten worden teruggestuurd in hun originele voorwaarde om in aanmerking te komen voor een terugbetaling of vervanging

Tags: de heatsink to220, van analoog naar digitaal converter ic, digitale transistor, lf357n, check transistor, ir-test, analoog digitaal converter ic, opa627, bf245, bf245a.

Datasheet

Toepassing Computer
Werkende Temperatuur 1
Model Aantal bf245c
Power Dissipation 1
Voedingsspanning 1
Pakket -92
voorwaarde Nieuw
Type Spanningsregelaar

Recensies

Schrijf uw recensie

BF245C F245C 245C-92 50pcs/veel Gratis verzending

BF245C F245C 245C-92 50pcs/veel Gratis verzending

Gerelateerde producten: