Creatieve Maan fase Spiegel muursticker Home woonkamer aan de muur, Houten Maan Fase Spiegel decoratie

Nieuw product

1 Items

Op voorraad

€11.03

-30%

€15.76

Delen

Meer informatie

Beschrijving:

Materiaal:frame van hout, spiegel van acryl

Grootte:diameter 26,5 cm

Kleur:Zoals op de foto te tonen

Hoeveelheid:1set

Kenmerken:

1. Gemaakt van non-toxic milieu-acryl op het gladde oppervlak te garanderen en te voorkomen dat een onaangename geur hebben,gemakkelijk te Verwijderen van de stickers met weinig moeite en geen rommelige resten.

2. Het product is voorzien van 3m lijm,die gemakkelijk kan installeren de muur stickers op de muur.Gemakkelijk toe te passen, te verwijderen, opnieuw te positioneren en te hergebruiken zonder het verlaten van schade of residu.

3. Deze spiegels zijn een perfecte aanvulling op alle maan lovers' kamers en een grote geestelijke decoratie van het huis.

4. De decoratieve spiegel design maakt uw huis er anders en aantrekkelijker te maken,het reflecterende oppervlak kunt maken van uw kamer helderder.

5. Kan gebruikt worden op elk glad en schoon oppervlak, zoals muren, deuren, ramen, etc., geschikt voor woonkamer, kinderkamer, eetkamer, keuken, kantoor, enz.

Pakket inbegrepen: 1set

Opmerking:

De grootte van de handmatige meting kan het even fout, het is binnen het bereik van ±1 cm, de werkelijke grootte is onderworpen aan de werkelijke object.

Als gevolg van de verschillende verlichting en van de opnameomstandigheden, de kleur van de afbeelding kan verschillen van het eigenlijke product.Gelieve te verwijzen naar het eigenlijke product.

Tags: ronde spiegel, suiker thrillz, draagbare spiegel maan, spiegel rond muur, spiegel maanstand, crescent spiegel, miracullum muur stickers, spiegel sticker, menimouse muur stickers, decor spiegelwand.

Datasheet

Model Aantal Maan Fase Spiegel
Vorm RONDE

Recensies

Schrijf uw recensie

Creatieve Maan fase Spiegel muursticker Home woonkamer aan de muur, Houten Maan Fase Spiegel decoratie

Creatieve Maan fase Spiegel muursticker Home woonkamer aan de muur, Houten Maan Fase Spiegel decoratie

Gerelateerde producten: