Nieuw Aanbieding
500pcs/veel LTC4054 LTC4054ES5-4.2 LTH7 SOT23-5 Li-ion Battery Charger IC Bekijk groter

500pcs/veel LTC4054 LTC4054ES5-4.2 LTH7 SOT23-5 Li-ion Battery Charger IC

Nieuw product

1 Items

Op voorraad

€7.83

Delen

Meer informatie

Indien nodig meer onderdelen Pls klik en verzend de bestelling.Als u meer hoeveelheid,Pls contact met ons op.Als u let op de prijs,Als bepaalde onderdelen niet kunt vinden in mijn winkel,Pls contact met ons op,we hebben nog veel onderdelen niet gepubliceerd.

Wij sturen de nieuwste versie van het product, de u pgraded functie.Het kan heeft een andere vorm of kleur.Indien u niet akkoord kan gaan, pls niet kopen.

Gelieve geen openlijke discussie en laat een slechte feedback, als je een vraag hebt, voel je vrij om contact met ons op,wij geven u een bevredigend antwoord.Hoop dat u begrijpt ons, dank u bij voorbaat.

Wanneer u een bestelling plaatst, kiest u alstublieft een verzendmethode en betaling van de bestelling inclusief de verzendkosten.Wij sturen de artikelen binnen 5 werkdagen nadat uw betaling is voltooid.

Wij doen niet uarantee levertijd op alle internationale zendingen als gevolg van de verschillen in douane clearing keer in de afzonderlijke landen, die mogelijk invloed hebben op hoe snel uw product wordt geïnspecteerd.Houd er rekening mee dat de kopers zijn verantwoordelijk voor alle extra douane kosten, makelaarslonen, rechten en belastingen bij invoer in uw land.Deze extra kosten kunnen worden verzameld op het moment van levering.Wij vergoeden niet de verzendkosten voor zendingen geweigerd.

De verzendkosten zijn niet inbegrepen belastingen bij invoer, en de kopers zijn verantwoordelijk voor de douane.

Alle bestelling verzonden in 1 tot 5 buiness na betaling te verifiëren .Pls wait van de patiënt.

China Post is niet snel , Meestal moet 15-60days arriived.Als dringend .Pls kiezen voor DHL/ Fedex/EMS.Kunnen We schrijven met een lage waarde voor cutomer in geval van nood!

China Post Gewone Kleine Pakket Plus slechts kan volgen tot het binnenland van ons land,maar het heeft geen invloed op uw ontvangst.

Als u wilt dat uw producten en niet wilt dat uw tijd te verspillen, pls kiezen China Post-Aangetekende Post van de Lucht.Als u kiest voor de Post van China Gewone Kleine Pakket Plus en het pakket verloren is gegaan.We zullen bewijzen dat je sturen wij het pakket en we kunnen alleen maar hervond 50%.Dit is je ook kiest, Wij hebben alle risico ' s te nemen.Indien u niet akkoord kan gaan, pls niet kopen.

China Post Gewone Kleine Pakket Plus en China Post Aangetekende luchtpost allemaal kan bijhouden

Wij betalen u als u retourneren binnen 15 dagen na ontvangst van de artikelen om welke reden dan ook.Echter, de koper moet ervoor zorgen dat de items teruggestuurd worden in hun oorspronkelijke voorwaarden.Indien de zaken zijn beschadigd of kunnen verloren gaan wanneer zij worden teruggezonden, zal de koper aansprakelijk zijn voor dergelijke schade of het verlies, en wij geven de koper een volledige terugbetaling.De koper moet proberen om een schadeclaim in bij het logistieke bedrijf om te herstellen van de kosten van de schade of het verlies.

De koper verantwoordelijk voor de verzendkosten voor het retourneren van de items.

Uw tevredenheid en positieve feedback is voor ons zeer belangrijk.Laat positieve feedback en 5 sterren als je tevreden zijn met onze producten en diensten.

Als u problemen heeft met onze producten of diensten, aarzel dan niet om contact met ons op voordat u vertrekt negatieve feedback.We zullen ons best doen om problemen op te lossen en bieden u de beste klantenservice te bieden.

Tags: bas batterij, tp4054, 5v batterij lader circuit, lth7, 18650 1s, mcp73831, gas level sensor ultrasone, ltc4054, ic, smd sot23 5.

Datasheet

Voedingsspanning internationale standaard
Model Aantal ltc4054
Type audion
Pakket SMD
Merknaam FSXSEMI
Power Dissipation internationale standaard
Toepassing internationale standaard
Werkende Temperatuur internationale standaard
voorwaarde Nieuw

Recensies

Schrijf uw recensie

500pcs/veel LTC4054 LTC4054ES5-4.2 LTH7 SOT23-5 Li-ion Battery Charger IC

500pcs/veel LTC4054 LTC4054ES5-4.2 LTH7 SOT23-5 Li-ion Battery Charger IC

Gerelateerde producten: