Bodem-voeding Snel Analyser NPK PH Tester Voedingsstoffen Geleidbaarheid, Temperatuur, Vochtigheid, Ph Waarde van de Bodem Detector

Nieuw product

1 Items

Op voorraad

€34.62

Delen

Meer informatie

toep=ckeditor

Hoge nauwkeurigheid: 3% nauwkeurigheid; - Goede prestaties: elektromagnetische contactloze meetmethode is aangenomen, dat verbetert de stabiliteit en de nauwkeurigheid van de meting zal niet leiden tot afwijking met het toenemen van de tijd, dus prolongating de levensduur.

Het milieu van de toepassing: geschikt voor een verscheidenheid van tuinieren sites voldoen aan de in de bodem testen van het werk van verschillende planten sites, maar voor u om te bereiden, de juiste sensor.

Product Kenmerken

Real-time monitoring van de samenstelling van de bodem

Detecteert meerdere organische componenten in de bodem

Batterij-aangedreven, digitaal LCD-display

Duidelijke weergave van de interface parameters en functies

De vorm van de sensor neemt een hand-held design, wat handig is voor gebruikers om te dragen.Hij neemt een single-naald probe design.De sonde maakt gebruik van austenitisch roestvrij staal 304, die heeft een aantal karakteristieken, zoals een goede weerstand tegen corrosie en weerstand.

De handheld bodem stikstof, fosfor en kalium sensor berekent de bodem met stikstof, fosfor en kalium inhoud door middel van de sensor van de elektrische geleidbaarheid wijzigen en de high-speed micro-controle-eenheid in de sensor.

De Voordelen Van Het Product

Hoge gevoeligheid van de sensor, snelle reactie, stabiele, betrouwbare en nauwkeurige meting

Een grote tv met digitaal LCD-display, duidelijke lezen

Kleine zero drift en goede herhaalbaarheid

Plug-en-play, handige en snelle meting

Een laag energieverbruik en een sterk uithoudingsvermogen

Producten zijn geslaagd voor de EMC-en emc-tests, en hebben een sterke anti-interferentie vermogen

Verschil tussen single-naald en drie naald de bodem parameter sensor:

1. Enkele naald sensor functies

De bodem stikstof detectie

Bodem fosfor detectie

Bodem kalium detectie

2. Drie naald sensor functies

Bodem temperatuur detectie

Het vocht in de bodem detectie

De bodem van de geleidbaarheid detectie

PH-detectie

* de standaard drie steken bodem sensor

Product parameter

De PARAMETERS van de TECHNISCHE SPECIFICATIES

VOEDING: DC 3,7 V Lithium Batterij

'Het LEVEN: Standaard' 4000 ma

VOCHTIGHEID BEREIK: 0-100%

VOCHT: 0-53% (±3%) /53-100% (±5%)

TEMPERATUURBEREIK: - 20 ~ 60 ℃

TEMPERATUUR NAUWKEURIGHEID: plus of min 0,5 ℃

DE PH-METING BEREIK: 3 ~ 9 PH

NPK-BEREIK: 1~1999mg/kg (mg/L)

NPK-RESOLUTIE: 1mg/kg (mg/L)

NPK-de NAUWKEURIGHEID van de METING: plus of minus 2% F. S.

CONDUCTICITY meetbereik: 0-10000 us/cm

RESPONSE-TIJD:

BESCHERMINGSKLASSE: IP68

Meetprincipe

De bodem tester maakt gebruik van geavanceerde FDR meetmethoden.FDR is een nieuw type van de bodem meten technologie die gebruik maakt van de frequentie-domein gereflecteerde elektromagnetische golf pols tellen naar de bodem meten.Het is geïnstalleerd op de plaats waar de meting is nodig, en de sensor legering sonde is ingebracht verticaal in de bodem om te beginnen.het meten.

Meetinstructies

Selecteer een geschikte meetlocatie, vermijd de stenen, en ervoor te zorgen dat de stalen naald niet in contact met het vaste object.Gooi de bovengrond op basis van de benodigde meting diepte houden van de oorspronkelijke dichtheid van de bodem hieronder.

Houd de sensor verticaal in de bodem.Druk op de "SET" - toets van de snelheid van de tester om de meting te starten, en de data wordt ingeschakeld in de rotatie.Niet schudden van links en rechts bij het invoegen.Het is aanbevolen te meten meerdere keren om de gemiddelde waarde.

Voorzorgsmaatregelen Voor Gebruik

(1) Als u hebt gekocht een snelle tester voor het meten van de inhoud van stikstof,fosfor en kalium in de bodem, het moet worden gebruikt in een bodem met een vochtigheid van 20% -25%

(2) De bodem speed tester alleen proeven van de bodem en de bodem.Het is niet van toepassing op de droge bloem, kleine stenen, organische houtsnippers, vloeibare deeltjes, enz.

(3) De snelheid van de tester is direct ingevoegd in de droge en harde grond, omdat de ion activiteit is laag, de juiste stikstof -, fosfor -, kalium-concentratie en de pH-waarde op het meetpunt kan niet gelezen worden, en de droge en harde bodem beschadiging van de sonde.Het is niet aanbevolen om gebruik te maken van de snelheid van de tester.De tester meet droge en harde grond.

(4) De compactheid van de bodem zal direct van invloed op de gemeten waarden en fouten veroorzaken.Voor het verbeteren van de nauwkeurigheid van de test resultaten, gebruikt u de methode van de multi-point-testen om de gemiddelde waarde.

(5) Wees voorzichtig niet te raken de punten van de test bij het gebruik van de steen, en niet te veel kracht gebruikt, anders zal het gemakkelijk schade aan de elektrode.Mag niet worden ingevoegd in de bodem voor een lange tijd, het is gemakkelijk om te oxideren.

(6) Na de meting, het reinigen van de bodem deeltjes op het oppervlak van de probe met een gaasje in de tijd om de probe droog.

(7) Wanneer de snelheid van de tester is niet in de opslag, niet direct wrijven of krassen op het oppervlak van de probe met uw handen, houdt het schoon en droog, in de buurt van magnetische voorwerpen en andere metalen objecten.

'

Tags: android spectrum analyser, is de meter, Voedingsstoffen, digitale lcr, ph bodem test, het niveau van druk-sensor, filter mesh micron, spectrum analyzer, npk-tester, silica elektrische geleidbaarheid.

Datasheet

DIY Levert ELEKTRISCHE

Recensies

Schrijf uw recensie

Bodem-voeding Snel Analyser NPK PH Tester Voedingsstoffen Geleidbaarheid, Temperatuur, Vochtigheid, Ph Waarde van de Bodem Detector

Bodem-voeding Snel Analyser NPK PH Tester Voedingsstoffen Geleidbaarheid, Temperatuur, Vochtigheid, Ph Waarde van de Bodem Detector

Gerelateerde producten: