18650 batterij houder 74V BMS 20S 30A 100 accu lithium batterij balans diy ebike elektrische auto fiets 18650 batterij box

Nieuw product

1 Items

Op voorraad

€27.21

Delen

Meer informatie

product beschrijving

Het grootste voordeel van dit product is dat het lassen-gratis gemonteerd zonder te solderen, en kunnen direct worden weergegeven door het installeren van de accu direct aan.Deze batterij is gemaakt van 20 accu ' s in serie, die aan beide zijden van de printplaat, die kan verminderen het volume, effectief gebruik maken van de oppervlakte van de printplaat, het verbeteren van de prijs- / prestatieverhouding en het verminderen van de kosten.Neem 3000 milliampère per batterij als een voorbeeld, een printplaat vol de accu ' s is 74 volt, 4s2p is 74v6ah, en 4s4p is 74v12ah, en het aantal van de batterij dozen gestapeld kunnen worden willekeurig basis van uw werkelijke behoeften.De bescherming van de plaat heeft de functies van het laad-ontlading bescherming, ontlaadstroom bescherming, thermische beveiliging, spanning equalizer en balans ponsen, en de bescherming van de huidige limiet 100a wordt geleverd met een saldo indicator lamp.Elk circuit board heeft een 15A verzekering dat als een batterij leeg is, zal het geen invloed hebben op de anderen.

De parameters van het Product

Spanning: Nominale stroom 74 V, uit 58v, vol 84v Elektriciteit :Het hangt af van de prestaties van de batterij

Richting voor gebruik

Na ontvangst van de batterij kan direct worden geïnstalleerd.De oriëntatie en de polariteit van de batterij-installatie zullen worden onderworpen aan het symbool op de printplaat.Nadat de batterij is geïnstalleerd, het slot is in dezelfde richting, en de koper kolom is vastgeschroefd.Onlangs hebben we ontdekt dat onze batterij box product is gevraagd door vele klanten, die niet veel begrip van het gebruik van deze batterij box.Hier voegen we een nieuwe instructie van het gebruik van tips.De bovenste en onderste lagen zijn over elkaar heen gelegd om het vermogen te verhogen zonder het veranderen van de spanning.Bij het installeren van de batterijen, de positieve en negatieve richting van de batterijen moeten van hetzelfde, en de positieve oriëntaties van alle accu ' s moeten op dezelfde zijde.Het vermogen van de batterij van de doos wordt bepaald door de prestaties van de batterij.Hoe beter de prestaties van de accu, hoe groter de stroom.De spanning zal veranderen gedurende de batterij opladen of ontladen van proces, en de bescherming van de plaat van het product niet van de functie van een stabiele uitgangsspanning.De spanning van de batterij vol is verschillend van dat van de batterij na het lossen, dus de spanning zal veranderen.

Bepaal eerst de capaciteit die u nodig hebt.

1. Als je het gebruikt als een pure energie van de batterij opslag, neemt elke accu van 3000 mah (3AH) en gewone lithium batterij gewaardeerd op 3,7 v als een voorbeeld, met 100% ideale conversie-efficiëntie. (1) 3s 3.7 v* 3 section =11.1 v capaciteit van 3000MAH energie 3.7 u 6 sectie 3AH=66 6WH. (2)6s elke laag is 3,7 v*6 secties =22.2 v capaciteit van 3000MAH energie 3.7 v*6 stuks *3AH= 66.6 WH. (3) volgens capaciteit eisen te kopen voor het betreffende aantal lagen. 2. U moet weten dat de macht het leven van het apparaat als u het gebruikt als een back-up energiebron of als reserve batterij voor de uARS.Neem elke battery3000 mah (3AH), gewone lithium batterij gewaardeerd op 3,7 v, 100% ideale conversie-efficiëntie. (1) een 100w elektrische apparaat heeft 100 WH/ 11.WH =9 accu ' s voor 1 uur. 100w van elektrische apparaten gebruiken 2 uur nodig: 100 wh 2/ elke 11.1 wh = meer dan 18 batterijen,enzovoort. (2) gebruik van 500w elektrische apparaten voor 1 uur: 500wH/1, 1.1 wh per eenheid = meer dan 45 batterijen. 500w elektrische apparaten nodig :500wH'2/ 11.1 wh per eenheid = meer dan 90 batterijen,enzovoort. (3) kies de verschillende Nummers van de panelen na het kennen van het aantal accu ' s.

Na het kennen van de capaciteit is noodzakelijk om te bepalen of het voltage van de voeding of de modus van het apparaat.

(1) als u wilt om het te gebruiken als het opladen schat voor mobiele telefoon of andere SB-oplader, die u nodig hebt om te kopen een buck usB-module voor gebruik van 12 of 24v buck naar 5v (beschikbaar in deze winkel). (2) als u wilt van stroom dc-apparaten of modules, die u nodig hebt om te kopen booster modules als het voltage van het apparaat is hoog en de spanning van de accu 's is lager dan de spanning van de accu' s.Indien het voltage van het apparaat is binnen het bereik van de accu ' s spanning, moet u om te kopen spanning hijs-modules.Boven is de batterij box output met behulp van tips.

Hier zijn accu opladen tips:

1. De bestedingslimiet van de batterij vak bescherming van bestuur is 8A.De laadstroom van elke laag van de batterij is niet aanbevolen om meer dan twee versterkers.Als het een twee-laag batterij, is het raadzaam om te kiezen voor een lader binnen 4A.En zo, als de stroom te hoog is, zal de batterij op te warmen of schade. 2, de lader moet kiezen constante stroom lader, kan niet kiezen constante spanning van de voeding, de constante stroom voeding zal leiden tot een grote batterij hitte. 3. Als er geen oplader met de juiste spanning of enige constante spanning van de voeding, kunt u kiezen voor onze constante stroom tillen spanning module wijzigen van de gewone constante voltage voeding in verstelbare huidige constante stroom voeding. 4. Als u het gebruik van zonnepanelen voor het opladen van de batterij moet u de voorbereiding van uw eigen voltage regulator module.Als de uitgangsspanning van zonnepanelen is nog te laag is, moet u een spanning booster module; als de spanning van de zonnepanelen is te hoog, moet u een spanning stap- down module.

Zaken aandacht nodig hebben

1. Het is beter om de bestelling te plaatsen samen met de bescherming van de plaat om te voorkomen dat over-laden en over-ontladen en onevenwichtige spanning in het proces van het gebruik. 2. Het is beter om te kiezen voor onze speciale lader.Als er andere laders, we moeten kiezen DC-connector. 3. De lader moet kiezen 84v lader.Het wordt aanbevolen de laadstroom van elke laag mag niet meer dan 1a.

Tags: 18650 balans houder, 2s lipo batterij, 18650 balans staan, 84v batterij pack, 18650 doos, 74v lipo, 18650 batterij houder, 9s bms, 18650 berg, 18650 contact.

Datasheet

Merknaam Heltec Automatisering
Type Accessoire Batterij accessoires

Recensies

Schrijf uw recensie

18650 batterij houder 74V BMS 20S 30A 100 accu lithium batterij balans diy ebike elektrische auto fiets 18650 batterij box

18650 batterij houder 74V BMS 20S 30A 100 accu lithium batterij balans diy ebike elektrische auto fiets 18650 batterij box

Gerelateerde producten: