X60s UAV 4K HD Luchtfoto ' s Lange Uithoudingsvermogen Afstandsbediening Vliegtuigen Speelgoed Val-resistente Quadcopter Gps Drone Rc Vliegtuig

Nieuw product

1 Items

Op voorraad

€42.87

Delen

Meer informatie

Ultra-lange, hoge-definitie aerial vehicle afstandsbediening, vier-as UAV

4K camera, muziek MV geïmplanteerd, vanaf dan op het maken van films is niet langer een droom!!!

Gebruik 2000 Ma modulaire batterijen ,18-20 minuten op de vlucht, extra batterijen nodig

Product Aantal X6S &Product kleur Zwart, rood en Batterij capaciteit van 2000mah &Product maat 33*33*12cm de duur van De vlucht. &18-20 minuten & nbsp; verpakking van een product specificaties 24*4.5*12.5 cm &oplaadtijd 60 minuten Totale gewicht van het product 780g & nbsp; het laden voltage 3.7V2000 mA &Product materiaal Kunststof metaal elektronica.

Standaard

functie, Omhoog, omlaag, vooruit, achteruit, links, rechts, links en rechts, 360 graden flip, headless modus-toets terug, beweegt met een constante luchtdruk, een key take-off en een toets op de landing

Luchtfoto ' s & nbsp;

Functie zie ik... - App voor mobiele telefoon control, voice control, traject vlucht, de zwaartekracht afdrukken, foto ' s maken, geen afbeelding, sluit je ogen

&Het nationale Bureau voor de statistiek

1. de fabriek is geciteerd volgens de meest voordelige ex-fabriek van de prijs, is er niet veel winst, niet akkoord te onderhandelen, dan kunt u begrijpen!Over het algemeen Ali web prijs, alle offertes zijn af-fabriek prijs, exclusief de vrachtkosten en alle andere kosten, alle betalingen in RMB schikking (eenheid: yuan).

2. door speelgoed materialen op ieder tijdstip, vraag Wangwang klantenservice prijs voor het plaatsen van een bestelling.

2, Op chromatische aberratie

Omdat het schieten is beïnvloed door vele factoren, zoals het weer en het licht, en ook de resolutie van het beeldscherm is anders, er wordt een bepaalde kleur verschil, die niet vermeden kunnen worden en is niet een kwaliteit probleem.Onze producten zijn alle fysieke fotografie, zo ver als mogelijk aan u te leveren met een uitgebreide beeldscherm.

3, Vracht

Als de aankoop hoeveelheid is klein, express levering kan worden gemaakt; als de aankoop hoeveelheid is groot, logistiek kan worden gemaakt.De kosten van express-levering of logistiek is voor rekening van de koper en de verkoper draagt geen enkele kost. (Let op: Wij kunnen alleen helpen de koper voor de schatting van de vracht.De werkelijke ontwikkeling is voornamelijk gebaseerd op het bedrag dat op het moment van levering.We kunnen de controle van de levertijd, maar we kunnen niet zeggen van de aankomsttijd van het goederenstation.Begrijp alsjeblieft! )

4, Aanmelden instructies

1. Bij de aflevering van de goederen, van de koper van het logistieke bedrijf moet zorgvuldig controleren van de goederen in de voorkant van het personeel van de logistiek transportbedrijf.Als de behuizing is gevonden om serieus worden vervormd, beschadigd raakt, de sealing tape is gebroken of beschadigd raakt, de sealing tape is onvolledig, en er zijn duidelijke tekens van unsealing en openingstijden.Als de fout is gevonden, neem dan contact op met het logistieke bedrijf voor de afwikkeling van de schadevergoeding.Zo niet, doe het niet Als je wilt pick-up van de goederen, contact met ons opnemen op het goederenstation bij het onderhandelen, anders worden de goederen geacht zullen worden geaccepteerd zonder bezwaar.

2. Wanneer de koper, die stuurt de express levering tekenen voor het pakket, neem dan teken het na het controleren van het in persoon.Vooral wanneer de buitenste verpakking is beschadigd, moet u controleren of het ontbreken van onderdelen en producten beschadigd zijn vóór de ondertekening voor.Als u vindt dat de kwantiteit is inconsistent en de zaken zijn beschadigd, moet u zich aanmelden voor deze en verzegel het onmiddellijk en neem contact met ons op voor de koerier.We zullen contact opnemen met de koeriersdienst en het oplossen van het probleem; Als de hoeveelheid is onjuist na ontvangst, wij hebben het recht niet om het te accepteren.Let op.

V. Over de zendingen

Onze fabriek voert voornamelijk speelgoed, die vaak uit voorraad, met name in het hoogseizoen van de online verkoop.Daarom kunnen wij niet uitsluiten dat sommige speeltjes zijn niet beschikbaar na het plaatsen van een bestelling.Het is daarom normaal voor ons te regelen van de zending, zo vroeg mogelijk in twee tot drie dagen.Als u goederen, proberen om de goederen te leveren op dezelfde dag.Als u niet over de goederen, kunt u begrijpen!De oplossing voor het probleem van het tekort: ten eerste, zullen wij contact opnemen met de afzender, de hoogte van de reden van het tekort, en het verkrijgen van de toestemming van de geadresseerde tot het wijzigen van de stijl of kleur.

6, After-sales service

1. Na de ondertekening, als u vindt dat onze producten hebben de kwaliteit problemen, neem dan zeker contact op met onze klantenservice binnen 12 uur na ondertekening en voorzien van foto 's en video' s.Wij hebben het recht niet om te gaan met hen wanneer ze verlopen.

In principe, we accepteren geen retourzendingen.Producten kunnen worden uitgewisseld door middel van onderhandelingen door de fabriek problemen met de kwaliteit (de meeste problemen kunnen worden opgelost door middel van eenvoudige methoden, zoals het vervangen van de batterijen, het aanpassen van de batterij plaatsing, het verbinden van touweinden, enz.Speelgoed verkoop vereist het repareren van speelgoed).Echter, de transport kosten moeten worden gedragen door de koper.De uitgewisselde producten moet ervoor zorgen dat de secundaire verkoop zal niet worden beïnvloed.Na ontvangst van de geretourneerde producten, sturen wij de uitgewisselde producten samen wanneer ontvangt de klant de volgende aankoop.We kunnen niet accepteren van de situatie van de verzending van de producten samen wanneer de volgende zending is gemaakt, en de vracht voor rekening van de klant!Vóór het verzenden van het terug, moeten we onze wangwang klantenservice! ! !

Tags: quadcopt, drone voor beginners, 4k drones gps, mini drone, vlak uav, 4k rc drone gps, uav-voor verkoop, uav-gps, originele rc quadcopter, modul rc quadcopter.

Datasheet

Power Source elektrische
Afstandsbediening Ja
Oorsprong CN(Oorsprong)
Pakket Bevat Originele Doos
Luchtfoto ' S Ja
Materiaal Rubber
Staat van de Montage Klaar-om-te-Gaan
Vlucht 20 minuten
Certificering CE
Leeftijd > 8 jaar
Het Laden Tijd 100 minuten

Recensies

Schrijf uw recensie

X60s UAV 4K HD Luchtfoto ' s Lange Uithoudingsvermogen Afstandsbediening Vliegtuigen Speelgoed Val-resistente Quadcopter Gps Drone Rc Vliegtuig

X60s UAV 4K HD Luchtfoto ' s Lange Uithoudingsvermogen Afstandsbediening Vliegtuigen Speelgoed Val-resistente Quadcopter Gps Drone Rc Vliegtuig

Gerelateerde producten: