Originele Nieuw-Zeelandse Comvita Manuka Honing UMF15+ MGO514+ 250g is voor de Spijsvertering van het Immuunsysteem Gezondheid van de Luchtwegen Hoesten, Pijnlijke Keel

Nieuw product

1 Items

Op voorraad

€63.40

-49%

€126.79

Delen

Meer informatie

UW GIDS VOOR HET UMF™ MANUKA HONING

UMF™ is de gouden standaard in het sorteren van methoden en wordt ondersteund door de regering van Nieuw-Zeeland of de verificatie van de kwaliteit en potentie.

MANUKA HONING RATING SYSTEMEN

Er zijn een verscheidenheid van sorteer-systemen en verschillen die er bestaan in de markt van vandaag, maar de meest belangrijke zegel te zoeken is UMF™, een hoogwaardige merk identificeren van natuurlijke, pure Manuka Honing.Het getal drie unieke handtekening stoffen die zorgen voor zuiverheid en kwaliteit:

Methylglyoxal (MGO) is de verbinding met name verantwoordelijk voor de antibacteriële eigenschap van Manuka Honing en vormt de basis van het UMF™ beoordelingssysteem.

Leptosperin is te vinden in de nectar van de manuka bloemen en is in de meest veeleisende kenmerk te onderscheiden Manuka Honing uit andere honingsoorten.

Hydroxymethylfurfural is ook te vinden in de nectar van de manuka bloemen en converteert naar MGO zodra de bijen verzamelen de nectar en zet hem in de honing.

GECERTIFICEERD UMF 15+ (MGO 514+) Super Premium kwaliteit Raw Manuka Honing is afkomstig van de nectar van de Manuka bloemen in de ongerepte bossen van Nieuw-Zeeland.Comvita Manuka Honing is Rauw, Wild, Ongepasteuriseerde, Non-GGO-Project Gecontroleerd, Halal, Kosher, en Gecertificeerd Glutenvrij.

DE GOUDEN STANDAARD voor Elke batch van Comvita Manuka Honing is onafhankelijk getest en gecertificeerd door de Honing UMF Vereniging.Alleen UMF maatregelen de drie handtekening verbindingen (Leptosperin, DHA, en MGO – de sleutel antibacteriële marker) gevonden in originele fabrieksonderdelen, monofloral Manuka Honing.

NIET ALLE MANUKA IS GELIJK Vele andere populaire Manuka producten zonder UMF certificering worden gebrandmerkt met een zelf gecreëerde termen als "Factoren", "Bio-Active", of "Actief".Deze ontbreken van de meetbare normen zorgen Manuka de kwaliteit, zuiverheid, authenticiteit en waarde.

Eigenschappen & TOEPASSINGEN Manuka Honing is een van de natuur krachtige wonderen.Het bevat een uniek aanbod van voordelige oligosacchariden en prebiotica, aminozuren, polyphenolic en andere plantaardige stoffen.Delicicious en crème tot in de perfectie, genieten toevoegen aan je thee, havermout, yoghurt, smoothie, of gewoon door de lepel.Geweldig als een ochtend wellness-ritueel, pre-workout natuurlijke bron van energie, of als een doe-het ophelderen van de huid mondkapje!

NIEUW-ZEELAND #1 UMF™ MANUKA HONING MERK

De bijenteelt Sinds 1974, Comvita levert ook medische-grade (gesteriliseerd, hoge UMF) Manuka Honing, die wordt topisch voor de antibacteriële eigenschappen voor de behandeling van wonden en brandwonden in ziekenhuizen en wondverzorging klinieken.

Kenmerken

Manuka Honing is bekend ter ondersteuning van de spijsvertering en het immuunsysteem gezondheid en helpen kalmeren hoest en keelpijn.

WIST U DAT?Comvita levert medische-grade (gesteriliseerd, hoge UMF™) Manuka Honing, die wordt topisch voor de antibacteriële eigenschappen voor de behandeling van wonden en brandwonden in ziekenhuizen en wondverzorging klinieken.

COMVITA ERFGOED Van het nederige begin in 1974, en nu met meer dan vier decennia van het perfectioneren van onze bijenteelt ambacht, zijn wij trots om de vertrouwde leider in Manuka Honing.We hebben meer dan 40.000 netelroos en zijn toegewijd om aan de groeiende relaties met onze imkers.Wij geven terug aan de gemeenschap door middel van de Bomen voor Bijen onderzoek op het programma en tal van andere initiatieven.

Alle UMF™ Manuka Honing producenten moeten nu deze verklaring op hun etiketten: De UMF™ grading systeem evalueert natuurlijke markeringen gevonden in Manuka honing, en garandeert de zuiverheid en kwaliteit.Routebeschrijving Toevoegen Manuka om uw thee, toast, yoghurt en smoothies.Geniet van een eetlepel in de ochtend of voor een training.Zorg Manuka deel van uw dagelijkse beauty routine.

WAARSCHUWING: Niet geschikt voor kinderen onder de leeftijd van één jaar.

OPSLAG: bewaar rechtop lager dan 77 graden Fahrenheit (25 C).

Tags: de ademhalingswegen, nepeta, manuka honing, ug vrouwen, masker van de luchtwegen, Suavinex, zeeland, lichaam en gezicht scrub, skala crèmes brazilië, boot ug.

Datasheet

Feature3 MGO514+
Voordeel 100% zuiver
Inhoud 250g
Model Aantal Manuka Honing UMF 15+
Functie bacteriële-bestrijdende eigenschappen
Item Type Crème
detail ondersteuning van de spijsvertering
Gebruik Lichaam
Feature2 antibacteriële eigenschappen
Land/Regio van Fabricage Australië
Oorsprong Nieuw-Zeeland Comvita
Geslacht Unisex
Effectiviteit verlichting van de hoest
NET WT 250g
Merknaam JYP
Voordelen gezondheid-het onderhouden van effecten
Feature1 verzacht de keel
Stof NewZealand Honing

Recensies

Schrijf uw recensie

Originele Nieuw-Zeelandse Comvita Manuka Honing UMF15+ MGO514+ 250g is voor de Spijsvertering van het Immuunsysteem Gezondheid van de Luchtwegen Hoesten, Pijnlijke Keel

Originele Nieuw-Zeelandse Comvita Manuka Honing UMF15+ MGO514+ 250g is voor de Spijsvertering van het Immuunsysteem Gezondheid van de Luchtwegen Hoesten, Pijnlijke Keel

Gerelateerde producten: