6J1 buis, ultra regeneratieve FM-radio suite, single light FM radio, luchtvaart band, TVFM

Nieuw product

1 Items

Op voorraad

€29.55

Delen

Meer informatie

Deze single lamp FM-radio keurt super regeneratie-modus, die is eenvoudig in structuur, gemakkelijk op te sporen en een hogere gevoeligheid.Het is geschikt voor beginners.

Deze machine is een eenvoudige aanpassing, kan accepteren televisie geluid en de luchtvaart band, is een authentieke air-ontvanger.

Wij bieden circuit en onderdelen en baby foto ' s zijn iets anders, gedetailleerde circuit verzonden nadat het probleem.

Weinig kennis: Super regeneratieve receiverIs een rechtstreekse ontvanger, is het gebruik van positieve feedback-beginsel, de versterkte informatie wordt teruggekoppeld naar de ingang, en dan vergroten, cyclus......De zogenaamde "recht" is...SuperheterodyneCorresponding technologie.Dat is te zeggen, het signaal zelf is niet direct verwerkt door de frequentieomzetting.In vergelijking met superheterodyne technologie, ultra regeneratieve technologie heeft de volgende voordelen: 1, het circuit is eenvoudig, de eenvoudigste ontvanger, op slechts 1 transistors kunnen worden ingevuld van de hoge release, de opsporing, de versterker van alle functies. 2, hoge gevoeligheid. 3. Kleine formaat en lage kosten.Opmerking: de afgewerkte machine met de hand gemaakt, en de werkelijke machine iets afwijken van de foto.

Tags: radio buis, diy fm-radio kit digitale, de luchtvaart band radio-ontvanger, airband radio-ontvanger, f fm-radio kit, fm-radio ic, alarm batterij laag, kit radio buis, 6j1 buis rusland, vliegtuigen band radio-ontvanger.

Datasheet

Type Logica ICs
voorwaarde Nieuw
kleur classificatie Volledige kit (met transformator + base)

Recensies

Schrijf uw recensie

6J1 buis, ultra regeneratieve FM-radio suite, single light FM radio, luchtvaart band, TVFM

6J1 buis, ultra regeneratieve FM-radio suite, single light FM radio, luchtvaart band, TVFM

Gerelateerde producten: