Nieuw Aanbieding
Spel Puppy patrol PAW (Patrouille) grote parkeerplaats Bekijk groter

Spel Puppy patrol PAW (Patrouille) grote parkeerplaats

Nieuw product

1 Items

Op voorraad

€31.45

Delen

Meer informatie

Spel Puppy patrol PAW (Patrouille) grote parkeerplaats

Grote parking met de helden van "Poot Patrouille" brengt uw kind in volle verrukking!Immers, het is slechts 4 tekens op de machines, van waaruit in het pakket vindt u Rocky, Maarschalk, crêpe en racer, zo goed als ontwerper van 60 duurzame onderdelen gemaakt van hoge kwaliteit kunststof!

De game volledig exemplaren parkeerplaats, een soort geanimeerde serie, die kinderen willen, en zelfs volwassenen, ' Puppy patrol." De set bestaat uit cijfers van de pups zitten in de machines, van waaruit de badmeesters zijn niet getrokken.Er is een helikopter pad, een lift die kan worden verlaagd met auto ' s naar beneden en opgevoed, ronde en directe afdaling en parkeerplaatsen.Ook inbegrepen zijn de kwaliteit van de stickers.

Parkeren station perfect ontwikkelt het kind zijn fantasie en verbeelding, en, naast, verruimt de horizon en bevordert de ontwikkeling van de fijne motoriek.

Met een grote parkeerplaats, je baby zal leuk en interessant.U kunt kopen van speelgoed op de site van de online winkel saimox.ru.De beste prijs-kwaliteit verhouding!Levering is mogelijk in St. Petersburg, Moskou en Rusland (de kosten boven).

Tags: Baby Yoda, puppy patrol, poot patrouille parkeerplaats winter, pat patrol, jack russell rug, poot patrouille set speelgoed, poot de patrouille van de slinger, de patrouille van de poot, playarts finale, rocky patrouille dino rescue.

Datasheet

Merknaam GEEN

Recensies

Schrijf uw recensie

Spel Puppy patrol PAW (Patrouille) grote parkeerplaats

Spel Puppy patrol PAW (Patrouille) grote parkeerplaats

Gerelateerde producten: