De alkalische waterstok PH Alkalizer Ionisator HydrogenMinerals waterzuiveraar Filter Gezondheidszorg Verbeteren van de Menselijke Immuniteit

Nieuw product

1 Items

Op voorraad

€3.37

-14%

€3.92

Delen

Meer informatie

Mineralen zijn essentieel voor het lichamelijke functies, zoals vitaminen.Ze vormen de structuur van ons lichaam en helpen onze systemen werken.Mineralen zijn elementen die nodig zijn voor het menselijk lichaam voor de verschillende doeleinden, zoals de vorming van bloed, de botten en het gebit ook nog andere weefsels, osmoregulatie van de lichaamsvloeistoffen en de controle van de fysisch-chemische proces.

Voordeel:

1. Reguleert de pH-balans voor een meer basisch milieu voor vitaliteit en harmonie.

2. Vermindert bloed lipiden en verlaagt de bloeddruk

3. Regelt de gastro-intestinale functie

4. Het bevorderen van het menselijk metabolisme, en de verbetering van de menselijke immuniteit.

5. Hoge oplossend vermogen van het alkalische water bindt zich aan de gifstoffen in ons lichaam waardoor voor een efficiënte verwijdering van afvalstoffen.

6. Beschermt de lever tegen schadelijke effecten van alcohol en nicotine.

7. Krachtige Anti-Oxidant: ORP meting van onder -200mV in ongeveer 3-5 minuten

8. Breekt water moleculen voor een betere opname van de voedingsstoffen en mineralen door middel van omgekeerde osmose, zuurstof het lichaam en het verhogen van de stofwisseling.

Kenmerken:

1. Alkalisch water: Maak het drinken van water te basisch, neutraliseert het menselijk lichaam?s zure stoffen en houden de balans van het lichaam systeem.Het handhaven van een gezonde pH-figuur en beschermen de lever tegen het kwaad dat de nicotine en alcohol zou kunnen doen.

2. Negatieve potentieel water: Normaal water zal worden aangepast om negatieve potentieel water met een ORP hieronder dan 200mVin ongeveer 3-5 minuten.Het is een sterke anti-oxidant die verwijdert vrije radicalen, verbeteren de immuniteit en ons te houden van de vergrijzing.

3. Het toevoegen van gunstige micro-elementen: Diverse natuurlijke minerale stoffen die het lichaam met de nodige micro-elementen en elke organen verbeteren om gezond te groeien.

4. Activeert water met kleine moleculaire clusters structuur: Met sterke osmose, worden het diffusievermogen en zuurstof-affiniteit, het geactiveerde water brengen van voedingsstoffen en zuurstof wordt gemakkelijk geabsorbeerd in de cellen van het lichaam, en gemakkelijk het afval-en gifstoffen uit ons lichaam cellen.Het heel verbetert de stofwisseling.

Specificaties:

Materiaal: ABS kunststof, metaal

Kleur: Zilver

Grootte: Cilindrische Hoogte 130mm Diameter 17mm

Hoe te Gebruiken:

1. Alvorens te gebruiken, in een fles gevuld met water en schud krachtig gedurende 1 minuut en leeg.

2. Vul de fles, schudden ongeveer 10 keer, wacht 15 minuten.Hoe langer het water zit met de stick onder water, hoe sterker de ionisatie en hoe hoger de pH.

3. Het is het beste om te drinken uw geïoniseerd water fris.

4. U kan droog de Stok tussen toepassingen als u de wis-h.

5. Gebruik een stick voor een fles van 500ml.Gebruik de twee stokjes om 1L fles, of meer stokjes om sneller, sterker geïoniseerd water drinken.

6. Sticks duurt ongeveer 90 dagen het maken van 1 liter water per dag.Vervang bij het ruiken van chloor weer.

Opmerking:

1. Door het licht en het scherm verschil, de kleur van een item misschien iets anders uit dan de foto ' s.Gelieve te begrijpen.

2. Laat 1-2cm verschillen vanwege de handmatige meting.

Tags: bad poncho handdoek, keramische water filter, karaf voor water, pen, waterman, waterpik, water filtratie systeem commerciële, alkalin water, water filter, filter voor het zuiveren van water, zacht water waterontharder.

Datasheet

Functie Directe Drinken
Water behandeling apparaat Type Andere
Interface Diameter GEEN
Type Andere
Certificering CE
De Kwaliteit Van Het Water-Eisen Hoge Kwaliteit Drinkwater
Model Aantal 519955
Vermogen (W) Andere
5 Fase Filtratie No
Zuiverende Positie Andere
Gebruik Pitcher
Merknaam AUGIENB

Recensies

Schrijf uw recensie

De alkalische waterstok PH Alkalizer Ionisator HydrogenMinerals waterzuiveraar Filter Gezondheidszorg Verbeteren van de Menselijke Immuniteit

De alkalische waterstok PH Alkalizer Ionisator HydrogenMinerals waterzuiveraar Filter Gezondheidszorg Verbeteren van de Menselijke Immuniteit

Gerelateerde producten: