Insta360 EEN R Duik Geval Accessoire Voor Insta 360 OneR 4k-Edition Camera met Groothoek Lens Waterdichte Behuizing

Nieuw product

1 Items

Op voorraad

€18.23

-25%

€24.63

Delen

Meer informatie

compatibiliteit

Fit Insta 360 OneR

Pakket lijst

waterdichte behuizing pakket: 1 x Waterdichte Shell 1 x Standaard Schroef 1 x Basis voor De camera en Anderen is niet inbegrepen Gelieve opgemerkt: dit item is niet origineel.Maar de waterdichte diepte is hetzelfde als de originele bij het gebruik van water, uw lens hoek kan worden gewijzigd door de vloeibaarheid van water.Indien aankoop voor 1 inch edition, verwijder de beschermende lens op de eerste plaats !

Betaling:

1 - Betalingen dienen te geschieden binnen 7 dagen na plaatsing van de bestelling, anders kan de bestelling ongeldig of geannuleerd door het systeem. 2-Meestal Ruudbijlsma.nl brengt 24 uur in te checken in en bevestig de betaling. 3-Indien de betaling niet beschikbaar is of ongeldig is, zal uw bestelling worden gesloten door het systeem.

Douane, Belastingen en Douanerechten:

1 - Alle landen hebben verschillende regels, zorg ervoor dat je het product hebt geen beperkingen in uw land voordat het te kopen.De kopers zijn verantwoordelijk als het product wordt geretourneerd of vast te houden door de kopers op maat voor beperkingen redenen. 2 - Als het product moet een speciaal document in uw land te laten beschrijven door een bepaalde waarde, neem dan nodig in het vooraf.Documenten, zoals de factuur, enz., wordt niet verstuurd worden met het pakket tenzij het werd gevraagd door de koper. 3 - de prijs van het Product niet invoerrechten, belastingen of andere extra kosten.De koper is verantwoordelijk voor duidelijke maat en het betalen van de kosten als het wordt berekend door het land van de koper.Maar we kunnen helpen kopers leveren product factuur of enig ander document en de informatie die kopers moeten duidelijk de maat, dus aarzel niet om contact met ons op.

Het verschepen:

1 - Alle producten worden getest, verpakken en verzenden in 2-4 werkdagen, nadat de betaling is bevestigd. 2 - Alle volgnummers enkele dagen online verschijnt na het hanteren van tijd.Later kunnen ze bijhouden in : www.17track.net 3 - Internationale verzending duurt meestal 25-60 dagen.Veel feiten, zoals slecht weer, aangepaste of verkoop warme seizoen enz., kan leiden tot vertraging.Als uw pakket is te lang om te worden afgeleverd.Neem dan contact met ons op en we helpen u controleren wat er gebeurd is met uw pakket. 4 - Zorg ervoor dat u klaar bent met alle detail informatie correct: Contact persoon (Volle naam voor Russen), adres, postcode en telefoonnummer.We bereiden het pakket met de informatie die in de bestelling.De kopers zijn verantwoordelijk voor niet geleverde pakketten als enigerlei van de informatie verstrekt aan de hand was. 5 - Pakketten kunnen worden verzonden naar een ander adres dan het adres in van de bestelling.We kunnen niet wijzigen van de adresgegevens.

WIJ HELPEN ONZE KLANTEN

Indien de koper een open geschil of laat negatieve feedback zonder tevoren contact met ons op, wij zullen geen service na verkoop, en de kopers zullen in de zwarte lijst.Voor oplichters zullen wij alle bewijzen en te rapporteren aan Ruudbijlsma.nl, wat zal resulteren in koper opgeschort of beëindigd account.

Annulering en terugbetaling

1 - Bestellingen kunnen alleen geannuleerd worden voordat het pakket wordt handvat aan de rederij. 2 - Zodra het product reeds verzonden, kan de bestelling niet meer worden geannuleerd. 3 - Voor geannuleerde orders en retouren Ruudbijlsma.nl duurt meestal 1-2 weken om de terugbetaling van de koper.De tijd zal afhangen in welke betaalmethode u kiest om te betalen.U kunt controleren of de terugbetaling van de tijd in de volgende link.http://activities.Ruudbijlsma.nl/adcms/help-Ruudbijlsma.nl-com/receive_refund.php

Klantenservice

Werktijden: maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 18:30 en zaterdag van 9:00-12:00 (Beijing tijd).Met uitzondering van feestdagen!We zijn altijd blij om u te helpen: Wij testen alle producten zorgvuldig voor verzending.Maar Als je nog steeds problemen hebben met onze twijfel, aarzel niet om contact met ons op!!We zullen ons best doen om uw probleem op te lossen.

Beschrijf uw merk verhaal, inclusief de oprichting en ontwikkeling van deadlines, mijlpalen, etc.

Tags: insta, geval insta360 one x, 360 insta one x case, land rover velar, insta360 een r, insta360 motorfiets bundel, insta360, insta een r, 360 insta, insta360 x2.

Datasheet

Bundel Bundel 1
Model Aantal insta360
Type Waterdichte Behuizingen
voor Insta 360 EEN R 360 versie, 4k edition, leica edition
Merknaam TUYU
Materiaal Kunststof
Oorsprong CN(Oorsprong)
Compatibel Actie Camera Merk insta360

Recensies

Schrijf uw recensie

Insta360 EEN R Duik Geval Accessoire Voor Insta 360 OneR 4k-Edition Camera met Groothoek Lens Waterdichte Behuizing

Insta360 EEN R Duik Geval Accessoire Voor Insta 360 OneR 4k-Edition Camera met Groothoek Lens Waterdichte Behuizing

Gerelateerde producten: