99J Synthetische Pruik Middelste Deel Lace Aard van Korte Rechte pruik Bob Pruiken voor Vrouwen Paars/Roze/Groen/613 4 Kleur middenscheiding

Nieuw product

1 Items

Op voorraad

€23.54

-49%

€46.17

Delen

Meer informatie

Merk Naam: JENNIFER

Oorsprong: CN(Oorsprong)

Lace Kleur: Licht Bruin

Structuur: korte, rechte

Cap Maat: Gemiddeld Formaat.

Stijl: Trendy

Basis Materiaal: Middelste Deel Lace

Gewicht: 270g

Lengte: 12Inch

Dichtheid: 180%

Grondstof: Elastisch kant

Lace Pruik Type: Klein Gebied Middelste Deel Lace

Materiële Rang: Hoge Temperatuur-Vezel

NO:60-MKDLACE5002-99J

1 .DE REDEN WAAROM DE LENGTE IS NIET HETZELFDE ALS DE BESCHRIJVING?

We meten de lengte van het haar wanneer het wordt uitgerekt om de rechte stijl, en we meten de pruik uit de top van het haar tot het eind, het golvend en gekruld haar veel korter in vergelijking met de steil haar.Let op de juiste lengte voor het plaatsen van bestellingen, dank u!

2.WAAROM DE KLEUR IS NIET HETZELFDE ALS DE BESCHRIJVING?

Verschillen in kleur kunnen worden veroorzaakt door een aantal redenen, zoals kleur reflectie op de monitor, verlichting,achtergrond, enz.Maar als je denkt dat het item dat u ontvangen is verkeerd, neem dan zsm contact op, wij lossen het voor u.

3.WAT ZIJN DE VOORDELEN VAN DE PRUIKEN VAN SYNTHETISCH HAAR, VERGELEKEN MET HET MENSELIJK HAAR PRUIKEN?

een.Pruiken van synthetisch haar zijn goedkoper dan menselijk haar pruik, zodat u zich kunt veroorloven om uw stijl te veranderen vaker, of als je probeerde van uw huidige uiterlijk.

b.Synthetisch haar pruiken zijn gemakkelijker te stylen dan menselijk haar pruiken.Menselijk haar pruiken vereisen een groot deel van de zorg en moet gewassen worden vaker.Dus, menselijk haar pruiken vereisen over het algemeen meer onderhoud dan synthetische pruiken.

c.Synthetische pruiken komt pre-stijl en pre-cut en houden hun oorspronkelijke vorm, zelfs na het wassen.Daarom is het veel gemakkelijker voor de gemiddelde consument.Menselijk haar pruiken vereisen doorgaans trimmen en stylen door een kapper voordat ze kunnen worden gedragen.

4.HOE DE ZORG DE PRUIKEN VAN SYNTHETISCH HAAR?

Het is makkelijk om meegesleept te worden met je nieuwe pruik door over de styling en over het wassen, dus lees onze gids voor de zorg voor uw synthetische lace front wig te zorgen voor de duurzaamheid van uw pruik en onderhouden van zijn stijl.

De synthetische pruiken zijn gemaakt door hittebestendige vezel die bestand is tegen temperaturen tot 180 graden Celsius (400F).Dit is geweldig voor het rechttrekken krullend/kinky synthetische pruiken of curling Yaki/rechte synthetische pruiken

Tags: haar menselijke pruik, 613 pruik, pastel roze koeken, 99j pruik, groene pruik, pruik, korte witte pruik, mint groen rechte pruik, groene korte pruik, volledige pruik voor vrouwen.

Datasheet

Cap Maat Gemiddelde Grootte
Merknaam JENNIFER
Lace Kleur Licht Bruin
Lengte 12Inch
Gewicht 270g
Basis Materiaal Zwitserse Lace
Materiële Rang Hoge Temperatuur-Vezel
Oorsprong CN(Oorsprong)
NO 60-MKDLACE5002-99J
Schepen Van China

Recensies

Schrijf uw recensie

99J Synthetische Pruik Middelste Deel Lace Aard van Korte Rechte pruik Bob Pruiken voor Vrouwen Paars/Roze/Groen/613 4 Kleur middenscheiding

99J Synthetische Pruik Middelste Deel Lace Aard van Korte Rechte pruik Bob Pruiken voor Vrouwen Paars/Roze/Groen/613 4 Kleur middenscheiding

Gerelateerde producten: