Nieuwe Rapoo Multi-modus Stille Draadloze Muis met 1600DPI Bluetooth 3.0/4.0 RF 2,4 GHz voor Drie Apparaten Verbinding

Nieuw product

1 Items

Op voorraad

€12.61

-66%

€37.09

Delen

Meer informatie

Rapoo M300G/M275/MX280 Multi-modus Stille Draadloze Muis

✅Schakelen tussen Bluetooth 3.0, 4.0 en 2.4 G De slimme schakelaar tussen Bluetooth 3.0, 4.0 en 2.4 G zorgt voor een stabiele draadloze transmissie.U kunt nog steeds gebruik maken van uw muis ongeacht de USB-poort tekorten, of het verlies van de ontvanger. ✅Slim schakelen tussen meerdere apparaten Automatisch koppelt het apparaat werkt.Tegelijkertijd sluit tot 3 apparaten, en schakelt gemakkelijk tussen hen.Het vereenvoudigt ingewikkeld cross-platform manoeuvres en voldoet aan multi-tasking eisen. ✅Precisie op vrijwel elk oppervlak De hoge prestaties van de laser motor kunt u gebruik maken van de muis op vrijwel elk oppervlak.Geniet van een snelle respons en een ongeëvenaarde nauwkeurigheid. ✅Volledig instelbare DPI sensor Nauwkeurig tot in de kleinste pixel: met de instelbare DPI-sensor, is de nauwkeurigheid niet meer aan het toeval overgelaten.Verstelbaar van 600 DPI tot 1600 DPI, kan je dat aanpassen zodat deze overeenkomt met uw voorkeur. ✅9-maand levensduur van de batterij Met Rapoo de nieuwste energiebesparende technologie en schakelaar, kunt u gebruik maken van uw muis zonder stroom onderbreking voor maximaal 9 maanden. ✅Stil ontwerp Geruisloze rechts en links klik op de knop,u helpen bij het maken van een rustige werkomgeving.(PC:Midden scrollwiel klik is normaal geluid) systeemvereisten: Windows 10,Windows 8,Windows 7,Windows Vista,Windows X,Mac OS, Pakket Inbegrepen: 1X Rapoo Multi-mode Draadloze Muis 1 x usb-Ontvanger Muis kleur is Licht Grijs(niet wit),donkergrijs(zwart),Blauw.Koper kennisgeving: 1.Geen batterij,openen we de originele verpakking om de batterij te verwijderen en te testen alvorens te verschepen,dus het pakket wordt geopend. 2.Rapoo M275,MX280 en M300G is dezelfde muis,sturen we u een willekeurige vanuit ons magazijn.Neem de zorg alvorens de bestelling.

Hoe te verbinden en te koppelen?

2.4 G model 1.Plug in Rapoo ontvanger. 2.Zet de muis.Bluetooth-model A:het Koppelen van uw eerste apparaat de a1.Zet de muis a2.Blijf op de Bluetooth-knop minstens 3 seconden ingedrukt te koppelen.De status LED knippert langzaam en groen.De muis is vindbaar voor 2 minuten.a3.Complete Bluetooth op uw apparaat: Windows 7 en Windows 8: (1)Klik op de "Start" - knop en selecteer vervolgens Configuratiescherm>apparaat Toevoegen. (2)Selecteer "Rapoo BT3.0 Muis" of "Rapoo BleMouse" uit de lijst en klik op volgende.Windows 10: (1)Klik op de "Start" - knop en selecteer vervolgens instellingen>Apparaten>Bluetooth. (2)Selecteer "Rapoo BT3.0 Muis" of "Rapoo BleMouse" uit de lijst en klik vervolgens op Koppelen.Wanneer de muis en het apparaat zijn gekoppeld,wordt het licht uitgeschakeld.B:het Koppelen van uw tweede toestel b1.Druk op de Bluetooth-knop om over te schakelen naar een ander kanaal.Blijf op de Bluetooth-knop minstens 3 seconden ingedrukt te koppelen.De status LED knippert langzaam blauw.De muis is vindbaar voor 2 minuten.b2.Volg de stap a3 van "het Koppelen van uw eerste apparaat" in te vullen Bluetooth-koppeling.Status-LED Als je de muis Als het lampje stabiel groen voor 6 seconden,de bluetooth-apparaat 1 is gekoppeld.Als het lampje stabiel blauw voor 6 seconden,de bluetooth-apparaat 2 is afgestemd.Als het licht uit is,de 2,4-GHz-apparaat wordt gekoppeld.Het schakelen tussen gekoppelde apparaten Wanneer u overschakelt naar de 2.4 GHz apparaten,status-LED uit.Wanneer u overschakelt naar het Bluetooth-apparaat 1 of 2,groen of blauw lampje snel knippert,respectievelijk.Lage batterij Groen lampje snel knippert twee keer om de twee seconden ingedrukt wanneer u de muis gebruiken.Systeem vereisten Windows XP/Visa/7/8/10 of later,mac Os Garantie Het apparaat is voorzien van een een-jaar beperkte garantie op de hardware van de aankoop dag.

VEELGESTELDE vragen:

Het apparaat werkt niet?

1. Zorg ervoor dat het apparaat is ingeschakeld. 2. Zorg ervoor dat de ontvanger is aangesloten op de PC met de USB-poort. 3. De PC herkent de ontvanger, probeer het opnieuw steek de stekker van de receiver. 4. Controleer of de batterij correct is geïnstalleerd en opnieuw installeren van de batterij. 5. Als het probleem niet is opgelost, download de pair programma http://www.rapoo.cn/downloadcenter vervolgens herstellen van de verbinding. 6.Neem dan vrijblijvend contact met ons op als u niet kunt oplossen, probleem of wilt u om te vragen welke problemen heeft,wij zullen proberen om u antwoorden binnen 24 uur.

Hoe te downloaden multi model koppelen software van Rapoo website?

Klik (http://www.rapoo.cn/downloadcenter)

Het koppelen van de muis door de software?

Muis Koppelen: Met Kennisgeving: A. controleer of de PC de USB-poort werkt; B. Wanneer de muis koppelen,houdt u de draadloze ontvanger en de Computer en de Muis afstand binnen 5-10 cm!!!zeer belangrijk is.C.Ga met anderen draadloze muis en de ontvanger wanneer pair rapoo muis.De stappen van het paar: 1. De ontvanger sluit aan op de computer met de USB-poort, open vervolgens het koppelen van de software, volg de aanwijzingen van de software. 2. Zet de muis power-schakelaar of de batterij te verwijderen. 3. Gebruik een bedrade muis of laptop touchpad op de Pair-knop.(Zeer belangrijk) 4. Plaats vervolgens de batterij en zet de muis snel,en druk Vervolgens op de muis naar links en Midden en rechts drie de knoppen tegelijk in,tot het koppelen succes of falen(het Controleren van het scherm van de software). 5. Na het koppelen is gelukt, re-steek de stekker van de ontvanger en werkt normaal.

Tags: Ajazz, muis, lange bekabelde muis, a4 tech, mause sem fio, bluetooth receiv, air keyboard muis, lqs gaming muis, raton mi, muis rapoo.

Datasheet

Pakket Ja
Merknaam Rapoo
Type Bluetooth Draadloos
Model Aantal M300G/M275/MX280
Bruto gewicht 57g
Power Type Batterij
Aantal Rollen 1
Stijl Vinger
DPI 1600
Interface Type Bluetooth
Certificering CE
Aantal Knoppen 5
Operation Mode Opto-elektronische
Oorsprong CN(Oorsprong)
Hand Oriëntatie Rechts

Recensies

Schrijf uw recensie

Nieuwe Rapoo Multi-modus Stille Draadloze Muis met 1600DPI Bluetooth 3.0/4.0 RF 2,4 GHz voor Drie Apparaten Verbinding

Nieuwe Rapoo Multi-modus Stille Draadloze Muis met 1600DPI Bluetooth 3.0/4.0 RF 2,4 GHz voor Drie Apparaten Verbinding

Gerelateerde producten: